Orange you glad

Igår sprang jag 5 kilometer och imorse gick jag 7, så jag är nöjd med tillvaron just nu. Vaknade till vid halv fyra och då SPÖdjävlaREGNADE det ute, så jag ställde fram klockan lite och tog en lelle sovmorgon fram till halv åtta istället för att gå upp tio i sju. Det var skönt! :) 

Ikväll skall jag nog fortsätta att fälla sömmar och passa in klänningen så att den sitter som jag vill, men jag får se hur fingrarna känns först. Det är väldigt mycket jobbigare att sy i ylle än linne och jag har ont i fingret av allt tryckande med nålen (men skall testa en smalare nål och se ifall det inte underlättar lite) och jag saknar hud på flera ställen på handen efter att ha fått skavsår av saxen, gått emot en dörr på jobbet och öh, jag vet inte ens hur det senaste gick till men jag var ute med soporna? Så eventuellt blir det bara att vila ikväll. Kanske.

Det är onsdag, ikväll blir det handledarkurs och just nu är det lugnt på jobbet. Lunch om en timme och någongång därefter skall jag göra mackor, men det är ingen stress än så länge. Handledarkursen börjar 17:00 så till skillnad från Riskettan som börjar 14:00 (cirka direkt efter lunchen) så har jag eftermiddagen på mig att fixa mackorna. Jag brukar dra ut lite på det eftersom jag personligen inte gillar mackor som har stått i ett par timmar :P 

Trots en massa roliga saker som sker dessförinnan har jag plötsligt fastnad i en lite oväntad medeltidsveckanpepp. Det är ju bara, öh, ett halvår kvar så det är ju …rimligt… um. Å andra sidan finns ju inga nackdelar i att se fram emot något så jag kör väl på :) 

Imorgon blir det onsdagsintervaller. På en torsdag? Ja, jag sprang igår så idag tänker jag ju inte springa. Nästa vecka får allt ske på rätt dagar känner jag, men den här veckan är jag lite sned.

Hejdåååå