Zzznygg

Ser kombinerat trött/full ut på bilden men skiiiiit i det för jag har min snyggaste tröja på mig idag och det är det enda viktiga!

Jag har ägnat helgen åt att sy, så är i stort sett klar med underklänningen (den skall mest kortas av lite samt fållas, men det behöver jag lite hjälp med så får se ifall jag kan dra hem den till Eva vid tillfälle TILL EXEMPEL) och har påbörjat överklänningen. Har även hunnit planera in två plagg till jag bara måste sy så öh, det går ju framåt detta. 

Igår var det storm så det blev ingen promenad runt sjön ALLS den här veckan :( Tänker mig dock att jag kan gå upp på fredag när jag har slutat, eftersom vi åker bort på lördag och kommer hem lite för sent för en promenad på söndag. Jag behöver min sjö <3

I fredags var jag hos kurator och ägnade 80 minuter åt att prata om känslorna kring att Martin nästan dog. Det var en hel del att rota genom och även en del paralleller till mina känslor och dåliga bearbetning vad gäller Annas död, men hon tyckte att jag var väldigt rationell och att jag hade lätt för att uttrycka mig så det var väl bra antar jag? :) Var mest trött efteråt, så jag flyttade tvättiden till lördagen istället och efter att jag och Martin ätit middag på Hyttan gick jag hem och sydde en stund. Efter att jag sytt fast ärmen utochin TROTS att jag vet hur man syr fast ärmar så skippade jag syendet och drack rom & cola och lyssnade på Finntroll istället. Martin var kvar på Hyttan och det verkade ju gå väldigt vilt till där? Nöjd med min hemmakväll.

Den här veckan… Skall försöka springa två gånger, ikväll + onsdag. Skall sy. Tvätta på fredag, samt gå runt sjön. Helgen hos min bror och hans fru och min BRORSDOTTER som jag äntligen skall få träffa! Kommer att studsa i sätet hela vägen mellan Göteborg och Zzuckville! :D Iiiih!

Annars lugn vecka. Riskettan OCH Handledarkurs på jobbet så lite att stå i kring det. Eventuellt simma imorgon bitti? Hänger på ifall jag kommer ihåg att ta hem handdukarna från jobbet ikväll + orkar packa badväska :D Har inte simmat på väldigt länge så jag vet inte alls hur det kommer att gå :D 

OKEJ. Ha en bra dag!