Fredag-schmedag

Kallar detta konstverk ”trött chey i snajdig tischa”, säljes till högstbjudande men minst för 10 000:-! Bilden alltså, inte tjejen ifråga. Öh. 

Himla fint ölhängande med Eva igår, och sedan hem och titta på Sverige mot Norge med Martin innan vi gick och lade oss. Sov cirka NOLL i nättras, först låg jag vaken fram till två och sedan lyckades jag äntligen somna och då vaknade jag såklart skrikande ur en mardröm så HEJA MITT LAG idag! Ugh. 

Snubbar som använder parfym: Klagar inte på att ni luktar gott, men lukten skall fan inte sitta kvar en halvtimme efter att ni lämnat lokalen FYI. 

Varför känns det som att det är extra många muppar som glider in här (på jobbet) just nu? Sedan förra torsdagen har jag haft inne säkert 5-6 pers som varit …speciella. Som kanske inte helt och hållet varit här för att de vill ta körkort, utan kanske snarare för att kolla läget och se ifall vi har saker de eventuellt skulle vilja plocka. Igår kom det in en som bara ville ha en kopp kaffe och som sedan stod och pratade med sig själv om hur vacker jag var. Ummmm. Jag vetefan alltså, det kanske vore lämpligt att ha någon form av tillhygge tillgängligt vid receptionen, tänker jag? 

Idag skall jag till kurator, sedan tvätta och äta middag med Martin — om vi inte ställer in sistnämnda och chillar hemma istället. Vi får se. Jag skall även sy och bara ta det lugnt. Är sugen på vin men tror att jag kör en vit helg och mest fokuserar på att sy faktiskt. Skönt det med, ibland. 

Igår slog jag huvudet i en skåplucka med ganska stor kraft och idag är det fortfarande lite ömt i skallen. Woo. 

OKEJ ha en bra dag hejdå!