Ugh

Min rygg gör ont. Jag gjorde mackor till Riskettan före lunch idag och stod i en väldigt dum vinkel, så nu värker ryggen utav helvete och jag är mest bara trött på allt.

Imorse vaknade jag 20 minuter före larm och orkade inte somna om, så jag gick upp och tog två tåg tidigare än planerat, vilket resulterade i en lagom liten morgonpromenad på 12 kilometer. Just nu har jag cirka 17k steg, så jag behöver ju inte direkt röra mig när jag kommit hem ikväll :P

Igår sprang jag 5 kilometer, Surtevarvet. Just nu är träningen Surtevarvet (backar) på måndagar och intervaller på onsdagar. Det BORDE knös in ett tredje pass i veckan men det beror så mycket på hur helgerna ser ut, och den senaste tiden har helgerna varit fulla. Jag får uppa träningen på nyåret, innan dess verkar det svårt att få tid till extra träning.

Det är tisdag och klockan är strax efter tre. Snart är det mörkt ute — det började mörkna för en timme sedan. Jag borde väl städa sovrummet när jag kommer hem ikväll men om rygghelvetet tänker fortsätta bråka så blir det faktiskt sänghäng och the Office istället. Eller en film. Eller nya julsäsongen av Nailed it! för att det är himla kul. Får se vad Martin hittar på, om han inte skall se på TV så kan jag sno soffan :)

Har beställt lite julklappar och har väl lite annat pågående i tankarna just nu. Planering, som man säger. Jag har ingen aning hur det här slutar, men det blir nog bra till sist ändå :)

Får se ifall jag tar en ipren mot ryggen, eller något. Eller vetevärmaren, den kanske hjälper.

Hepp!