173 dagar till Göteborgsvarvet

Det har varit en bra helg! :D

Jag lyckades hitta mina djäkla nycklar i fredags, till sist. Jag kontaktade företaget som har magasinet och det skulle kosta 500:- att borra låset, 150:- för nytt lås OCH ”det görs endast vardagar mellan 10-17 och tar två timmar då du måste vara närvarande” så GISSA om jag var glad att jag lyckades hitta nyckelhärket till sist? …de låg i hoodien jag hade på mig förra torsdagen. Skickade bild till cirka ALLA och alla var så glad för min skull, haha :D

Eftersom det inte blev någon tur till förrådet så städade jag vardagsrummet, och på kvällen hade jag tvättid. I lördags var jag inne på stan strax före 10 och mötte Toro och sedan körde vi igång med julklappar för full rulle. Mycket bra! Vi åkte tillbaka till Surte, slog in hela JÖL-kalendern och lyssnade på Sisters of Mercy och Loreena och drack vin och varm choklad med Baileys och sedan dök Martin och Olof upp så att vi kunde fira Olof. Bra kväll!

Igår tog jag och Toro ett varv runt Surtesjön och sedan åt vi pizza på Kalles och chillade (och FRÖS) tills han tog tåget in till stan och åkte hem. Jag städade köket och tog sedan en promenad pga kände mig så tjock av pizzan (en HEL pizza var lite mer än min mage hade lust med) och sedan blev det the Office och en kopp varm choklad. Senare på kvällen, när Martin tog en söndagsöl med Peter, körde jag hemmaspa och lade mig och läste tills jag somnade.

Så, jag upprepar: Vilken bra helg! :D

Idag skall jag springa. Skall springa på onsdag också, intervaller. På torsdag skall jag tvätta. Resten av veckan …inga direkta planer, än. Ligger just nu bra till med saker i hemmet också, vilket är skönt. Skall se ifall jag kanske tar morgondagskvällen åt att städa av lite i sovrummet, det hade jag gillat faktiskt. Om jag orkar skall jag göra det :)

Har betalat alla räkningar så nu sitter jag och försöker få lite vettigt grepp om julklappsinköpen. För tillfället är det brorsöner och brorsdotter jag kikar på julklappar till — de är ju de viktigaste :) <3

Ha en fin dag hejdåååå