Orimligheter

Hur kan man kalla en öl för Bottle Royale och sedan bara sälja den på burk? Det är orimligt! (kishti.gif) Detta var ju som sagt en black IPA, vilket jag inte är jätteförtjust i (dagens underdrift). Den smakade väldigt mycket kaffe vilket jag ju inte heller gillar :D Så öh, jag ville bara ha den för burken + namnet :D RIMLIGT.

Det är fredag och egentligen skulle jag och Rigmor åka till magasinet idag, men eftersom jag är en fullständig idiot har jag ju supit bort nyckeln så jag får åka hem och städa och LETA istället. Jag hade den förra torsdagen, jag vet att den låg i min jeansficka. Sedan..? (obs den är inte borta pga fylla, det är bara ett uttryck) Jag får vända upp och ner på hemmet, det skall ändå storstädas inför jul och eftersom Toro kommer imorgon, så jag köper med mig lite läsk på hemvägen och sedan kör jag städ- och nyckelletarparty. Skall även tvätta ikväll — det blir typ tre maskiner med kläder och en med sängkläder, är tanken :)

Imorgon …julklappar med Toro! Jag har även storslagna planer på varm choklad med Baileys i eftersom det var så drattans gott när vi drack det i Danmark förra helgen. Jag har ju en finfin flaska Baileys med chokladsmak hemma som jag fick av Martin sistgång han var ute och reste, så den lär ju vara perfekt för ändamålet! :)

Imorse blev det lite jölkalenderspyssel. Martin skulle upp tidigt och så fort han dragit hemifrån så hade jag photoshoot inne i badrummet med alla öl, haha :D Det var dåligt väder och jag tog ett senare tåg än jag brukar (en halvtimme senare, hann ändå med en fem kilometers promenad :)) så det fanns tid. Passade även på att diska — jag borde ägna fler morgnar åt hemmastök för det är så himla bra start på dagen? Det är så fint när man kommer hem efter jobbet sedan! :)

Hade med mig fika åt mig och Ingo till jobbet idag så vi snackade lite skit och åt wienerbröd innan han stack ut på lektion. Ägnade den lilla stunden mellan fika och jobbstart åt att organisera lite ölbilder och börja styra upp årets Excelark, så nu ligger jag bra till. Skulle jag inte komma åt magasinet innan nästa söndag får jag göra som tidigare år och slå in ölen, det fungerar ju bra det med. Det är ju egentligen roligare + finare, så jag kanske gör det i år oavsett om jag hittar nyckeln eller inte. Faktiskt. Behöver bara fixa 24 etiketter men det säljs ju cirka överALLT.

Okej! Ha en bra dag! Jag tror inte att det blir något alls bloggat imorgon pga julstök och drinkar med Toro, men det märker vi :)

Hejråååå