Hattbejbi

Jag var så SNABB igår! Och bra! Jag var bäst! Jag skall verkligen försöka fortsätta med intervallpass på onsdagar för det ger så mycket. Igår FLÖG jag. Så himla fint.

Det är två timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag flanera iväg till Systembolaget och hämta ut min beställning på 26 flaskor öl; 25 till Martin och 1 till mig. Den som är till mig är prolly inte ens god (pga black IPA) MEN den hade ball etikett och jag är ju en sucker för sådant så…

Jag väljer 100% böcker efter omslag.

Det är torsdag och snart är veckan slut, igen. Imorgon skall Rigmor köra mig till mitt magasin så att jag kan hämta Toros väska + lådan med rören till ölkalendern, så ikväll behöver jag lyckas lista ut var i helsefyr jag lade min magasinnyckel för en vecka sedan?? Så fort jag har hittat nyckeln blir det sänghäng med the Office istället, men alltså… hur tappar man bort en nyckel? Jag brukar vara djävligt bra på att lägga dem på rätt ställe just för att man INTE vill bli av med nycklar.

Konstigaste gången jag tappade bort en nyckel var det min cykelnyckel som jag förmodligen tappat vid min cykel, men som senare hittades UNDER LEKSTUGAN. Liksom, var det en igelkott som drog iväg med den? En kråka? En lillebror? INGEN VET.

Jag behöver Visby och medeltidsvecka, igen. Jag saknar. Jag vill ha vin på strandpromenaden och dumma diskussioner om nonsens och fåniga dansfester utanför jungfrutornet. Kan vi inte fixa så att det blir vecka 32 typ …om en månad? Det vore lagom och bra. Vi kan skippa sådana där dumheter som inträffar före dess, typ nyårsafton, påsk och min födelsedag.

OKEJ.

Det blir bra.

Ha en fin dag! Jag skall skicka spam-sms till våra elever angående risktvåan imorgon nu! :)