Äldre

Vi tar en gammal lajvbild idag när jag sitter i receptionen och tittar på solen men FRYSER pga svinkallt här inne, alltså. Jag sitter ändå med ett värmeelement på högsta styrka precis intill? Suck. Konstaterade på lunchen att det är sista dagen jag sitter med tischa på jobbet innan det börjar bli varmt igen, så nu blir det långärmat som gäller för hela slanten.

Igår sprang jag 6,3 kilometer och sedan blev det en liten promenad innan jag tog en dusch och tittade på the Office. Ikväll blir det bara promenad (och the Office, eftersom jag tydligen bingar just nu) och eventuellt bygger jag lite på brynjan så länge.

Imorgon är det handledarkurs så jag håller just på att lista vad jag behöver handla inför morgondagen, och skall strax smsa alla deltagare och påminna om kursen. Det känns som en tisdag och en onsdag och en torsdag och jag är väl mest ganska förvirrad i dagarna, igen. I vanlig ordning, det vill säga. Men tiden går så himla snabbt? Dagarna hinner ju knappt börja innan jag plötsligt står på tåget hem igen. Förvisso skönt, på sätt och vis, men det får en ju också att känna att livet liksom …rinner ut. Jag vet inte. Det är ganska många saker som tillsammans får mig att känna mig typ DÖENDE just nu. Yeah, jag fattar att jag är 35 och har minst 35 år kvar innan jag dör, men …det är bara lite mycket, emellanåt. Det är jobbigt när vi lever i ett samhälle där man skall vara ung och fast och smidig och man märker hur ens hud blir slappare och gråare och rynkigare, liksom. Jag trodde inte att det skulle vara SÅ jobbigt att börja bli äldre, ändå.

Annars är det bra. Jag försöker hålla hjärnspökena på avstånd och tuffar på i min egen lilla takt. Jag har helgerna mer eller mindre planerade månaden ut, och sedan är det december och då är det julfester åt höger och vänster och sedan är det ju JUL. Jag har börjat lyssna lite på den där julpodden jag hittade förra året och som nu legat i dvala sedan liksom december, för nu är det ju läge igen. Kan/vill inte lyssna på sådant mitt i juli, om vi säger så :P

Vad djup jag blev. Jag som mest sitter här med mina stela fingrar och lyssnar på REM, liksom.

Ha en fin dag hörni! Solen skiner och jag trivs i kylan, trots allt. Man får bara klä sig bättre, ’s all.