Krambjörn

Det kom in en tjej och ville låna toaletten. Inga problem, såklart. Kan jag få sitta här en liten stund, bad hon. Absolut! Och sedan …bosatte hon sig här? Jag vet inte riktigt. Jag TROR att hon har gått nu, men hon var väldigt märklig och satt mest och grät och gick ut och skrek i telefonen ett par gånger. Det kom en killkompis till henne (efter att hon ringt och sagt att hon satt på ett café?? ”vad heter det här stället?” ”Östra trafikskolan” ”jaha det är en trafikskola” vi ser inte ens ut som ett fik??) och de stod ute och snackade en stund och sedan kom hon in igen och ville ladda sin telefon och jag är ju ett sådant himla mähä att jag ba ”ja det går bra?” och sedan försvann hon. Med sin telefon, bör tilläggas — den ligger inte kvar här.

Livet när man är tre äpplen hög och låter som en hamster: Man har ju inte direkt pondus, liksom.

Hoppas att hon inte kommer tillbaka igen, faktiskt. Det fungerar ju inte riktigt att ha en gråtande tjej som sitter här och hojtar i telefon när vi har elever som kommer hit och skall köra och som emellanåt är lite nervösa.

Det är torsdag och nästan hela veckan har gått. Jag har lite kvar på syprojektet hemma men skall kika på det ikväll — jag TROR att jag kan få det sista gjort på bussen imorgon, faktiskt. I så fall kan jag springa ikväll! Nu när jag återigen har ett väldigt ambitiöst mål med löpningen (halvmaraton!) så finns det plötsligt lite mer pepp att faktiskt komma ut. I synnerhet med tanke på att de senaste träningspassen känts så bra, det gillar jag.

Jag köpte en tröja förra veckan som jag hoppas skall dyka upp snart. Den kommer såklart inte att sitta särskilt bra eftersom det är en ✧・゚: *✧・゚:* Manströja *:・゚✧*:・゚✧ och ja det vet vi ju av erfarenhet att det sitter helt åt helsike pga för stor över axlar och för tight över höfter MEN det var en sådan snygg tröja att jag var tvungen att köpa den ÄNDÅ. Ibland blir det så, liksom.

APROPÅ TRÖJOR så har jag scoutat internet lite efter bandtröjor jag vill uppdatera min garderob med och VARFÖR finns det så lite vettiga bandtröjor i kvinnostorlekar? Det är förfan befängt att tro att bara snubbar lyssnar på de här banden, så fucking skärp er? Blir så himla matt på detta, faktiskt.

Jag har gått runt och petat på mina kollegor med min iskalla högerhand för att demonstrera VARFÖR jag sitter och fryser hela dagarna. Tre av dem DOG. …inte, men ja, de kunde i alla fall konstatera att jag är var väldigt kall om handen. GAV DEM KALLA HANDEN, höhö. Host.

Det är torsdag så ikväll blir det i vanlig ordning en torsdagsöl! Efter jag har sprungit, det vill säga :) Jag har visserligen inte testat att springa onykter någongång, men med tanke på hur skadebenägen jag verkar vara i nyktert tillstånd så bör jag kanske inte utmana ödet där, känner jag.

I övrigt känner jag mig ganska stingslig idag. Lättretad. Irriterad. Och det gör mig MER irriterad, för jag tycker inte om att vara på dåligt humör. Är nog bara lite brist på energi, antar jag. Blir säkert bättre under dagen och om inte annat lär ju ett springpass vara vad jag behöver <3

Ha en fin dag! Hejdå!