Massa kilometer blir det

Jag kom ut och sprang igår — yrseln hade givit med sig, så jag åt lite kvällsmat och drog sedan på löparpjucken och stack ut. Sistgång jag sprang blev det 6 kilometer så jag hade ju en förhoppning om att springa lite längre än så, och tog mig hela 8 kilometer innan jag stannade! Jag TROR att jag hade kunnat springa lite längre egentligen, men det kändes som en bra distans att stanna vid också. Sedan blev det såklart en liten promenad hemåt :)

Berättade för kollegorna idag att jag var glad över 8 kilometer igår och chefen frågade — återigen, för han har frågat förut — om jag springer Göteborgsvarvet 2020 om han anmäler mig. Yeah, absolut. Jag har ju sprungit en gång förut (2017, 2h45m) så varför inte — jag skulle ju vilja springa lite snabbare den här gången, och – ni vet- kanske INTE störtgråta och gå som en robot så fort jag kommit i mål? :))))

Det blir bra! Det kändes väldigt när jag sprang igår så så länge jag inte skadar mig igen och måste ta uppehåll IGEN så kommer jag absolut att kunna vara i form för ett halvmaraton om ett halvår :)

Det är onsdag och jag skall strax göra mackor och förbereda det sista inför kvällens handledarkurs. Det är dock fortfarande ett par timmar kvar innan det är *panik*, men det är ju också skönt att vara klar i tid, tycker jag.

Ikväll skall jag sy och har jag tur blir jag klar, för då kan jag springa imorgon! Blir jag inte klar ikväll så skall jag sy färdigt imorgon, och då blir det antingen att jag springer på fredag morgon eller att jag ser till att komma ut och springa i helgen när jag är hos Ricard och Sanna. Vi har dock ett relativt tight schema så vi får se hur det blir med det. Annars får jag väl springa på söndag kväll, då! :)

Löning och jag åt lunch ute med kollegorna idag. Åt väl kanske lite väl mycket, så just nu är jag mosig, knubbig och seg. Det får vara så ibland!

DAGENS TIPS: om du är man och väldigt stor så KAN det upplevas som lite besvärande (läs: hotfullt) ifall du står och lutar dig framåt över receptionsdisken samtidigt som du ilsket kritiserar att systemet vi (och ALLA ANDRA trafikskolor!) kör är jobbigt för er. Jag är ganska liten, jag är också väldigt snäll och tillmötesgående men om du upplevs som hotfull är jag kanske inte riktigt lika taggad på att hjälpa dig. Just saying.

Nu skall jag göra mackor! Hejdå!