Emojis

Jag har drabbats av någon form av yrsel..? Har haft känslan av att falla en stund nu, vilket är lite obehagligt. Jag kände mig krasslig igår så jag struntade i att springa och lade mig så fort jag var klar med tvätten, så imorse kändes allt bra, men nu faller jag. Som ett litet höstlöv! *höstlövsemoji*

MEN. Om jag känner mig pigg när jag kommer hem så skall jag springa ikväll, faktiskt. Känner jag av yrsel eller så när jag springer så är det ju verkligen bara att stanna och vända hemåt, så det löser sig. Just nu dricker jag vatten och äter en banan och hoppas att det skall vara vad som saknas mig.

Annars är det en helt okej dag! Det är tisdag, det duggregnade lite försiktigt på mig på väg till jobbet imorse och jag har att roa mig på jobb :) Helgen närmar sig med stormsteg och Ricard har kommit på att vi skall gå på hockey på lördag så det blir HV71 på hemmaplan efter att han har bowlat på förmiddagen, woo!

Jag fick ”schema” för nästa veckas kursande i Landskrona och insåg att JA JUST JA det är nästa vecka jag skall på kurs i Landskrona. Jag jobbar ju i scheman och är ofta ett par veckor framåt i tiden i livet så ibland blir det lite förvirrat med när var och hur i tiden vi är :) Får se ifall jag kan packa med mig lite träningskläder kanske, eller om jag kan planera så att jag tränar runt de dagarna och ändå får gjort vad jag vill. Det finns just nu plan på att gå ut och äta med Mia (och Johannes!) på torsdagen efter avslutad kursdag, så det blir ju himla fint faktiskt :)

JA OKEJ nu är jag trött på bloggandet för dagen så hejdå ha det bra! o/