Jag vet inte ens vad som händer

Torsdag – och lunchen är nyss avklarad! Fyra timmar kvar av arbetsdagen och sedan blir det en öl med Eva, wheee! :D

VECKAN är snart avklarad. Igår var det en lång vecka och idag har varit lite småseg men det är ändå mot slutet av veckan. Idag firar jag ett år på trafikskolan! Vilket himla fint jobb jag snubblade över för ett år sedan, hörni? Helt otroligt vilken tur man har ibland, och får jag säga det själv så är jag faktiskt duktig på det också! Jobbet alltså, inte att ha tur. Öh.

Jag ser fram emot att få gå ut och äta med Martin imorgon <3 Vi har inte varit ute och ätit sedan Alla Hjärtans Dag så det skall bli så himla fint att få klä upp sig lite och äta finmat på finrestaurang med min FINIS. Nu lät jag som Anna Book men i alla FALL.

~*Mi Amor*~

haha jag orkar inte

Anyhoo.

I nättras vaknade vi strax efter ett av ett himla oväsen? Från främmande källa ett ihärdigt IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-ljud, som liksom inte upphörde. Det höll i sig i typ 40 minuter! Vi kikade ut genom fönstren och på balkongerna på huset intill stod folk och stirrade liksom vi — nere på marken gick ett par tappra själar och inspekterade bilar för att se ifall det månne var en av dem som stod och väsnades men ICKE. Ingen aning vad det var för ljud! Det var inga pauser i det, det var verkligen bara IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII i liksom fyrtio minuter. What even?

Lite sömnig idag, med andra ord.

Det går över!

Jag beställde öl från Glasbanken igår pga noll självdisciplin och lite lätt dum i huvudet blandat med HALLÅ VILKA SNYGGA BURKAR, så det blev fyra och en halv öl till mig och två och en halv burk till Martin. Den vi skall dela är verkligen helt tokigt snygg? Kanske postar bild här sedan om jag kommer ihåg, annars är det ju aldrig en otrevlig grej att frienda mig på Untappd om man vill se all snygg öl jag dricker :) Den mesta ölen är ju GOD också :D #klarfördel (eller kanske #HAZYfördel ha ha ha …ha. Öh.)

Host.

Jag borde inte blogga när jag är trött, det blir så snabbt bara trams av det. Men förLÅT mig för att jag har en personlighet, då!

Öh.

Hejdå!