Ta ett piller och följ den vita kaninen

Fyra timmar kvar av den här dagen och en fyra timmars arbetsdag imorgon, sedan semester! Jag borde vara glad och peppig men just nu är jag mest stressad och försöker strukturera dagen så att jag inte missar/glömmer något. Det blir bättre imorgon — så fort jag har betat av min lista med grejer jag vill ha gjort innan jag går på semester (och är borta i en vecka) så är det semesterläge som gäller.

Imorgon efter jobb skall jag snabbt som fan packa en bag med mina tyngre yllekläder och sticka över med till Kungälv så att Frans och Cissi kan ta den i sin bil, eftersom man ju har lite begränsad vikt när man flyger.

Om ett par timmar dyker Toro upp och ikväll skall han, jag och Martin se Combichrist på Sticky Fingers :D Det skall bli kul! Har ju sett Combichrist två gånger tidigare; först när de spelade på eX i Lund för *verkligen* cirka hundra år sedan, och sedan när de förbandade åt Rammstein när jag och Nath såg dem i Malmö Arena 2010. Det blir kul att se hur de är som huvudband! :)

Klippte ut och satte ihop delarna till mitt snörliv igår, samt tvättade de tyger jag köpte på Ikea häromdagen. Försöker just nu sammanställa en lista över vad som skall göras för att jag skall anse mig helt klar med dessa plagg inför nästa vecka — jag har ju lördag, söndag och måndag på mig att sy och fixa och det är inte ens ett problem, jag är bara lite uppe i varv just nu och inbillar mig att saker är stressigare än de är. Klänningen är i stort sett klar — det viktigaste kvar att göra på den är att klippa den så att den blir lagom lång, liksom. Kjol och snörliv går snabbt och tar max en kväll vardera, och jag har liksom HELDAGAR på mig att lösa detta så jag tycker nog att min hjärna skall släppa hur överväldigande det känns just nu. Herregud, jag har tillräckligt med kläder för att klara mig galant även utan dessa extraplagg. CHILLA GUNILLA.

Det skall bli väldigt skönt att vara ledig en vecka. Jag trivs himla bra här på skolan — firar snart ett år här! — men man behöver ju få vila upp sig lite också, så att man kan komma tillbaka som en extra bra människa sedan :) Och få saker gör väl Carina så nöjd som lite medeltidsvecka?

När jag kommer hem sedan så firar ju jag och Martin sju år tillsammans. Himla bra sju år, faktiskt! Skulle nog faktiskt kunna säga att det varit de BÄSTA sju åren! Klart nöjd med min uppgradering av pojkvän, det kan jag ju säga. lol

OKEJ HA EN BRA DAG HEJDÅ