Filterfritt

Trött idag, men så blir det ibland!

Lite mer än två timmar kvar av dagen och sedan skall jag gå på stan lite innan jag sticker över till Sega för att vakta barn. Saker jag skall köpa på stan: material till en krona because I’m special like that, en ny BH om jag hittar något som känns värt, en födelsedagspresent till Sega som ju fyller 33 idag! Glad att jag har lite tid på mig, för den där sista punkten är SVÅR. Fast egentligen inte, ändå. Han förväntar sig inget för vi ger ju inte varandra presenter längre, så han blir glad bara jag tar med en blomma liksom :) Vill mest se ifall man kan hitta något *kul*. Förra året fick han en flaska Kraken! :)

Har svårt för värmen. Kroppen gör ont och är svullen. APROPÅ ONT OCH SVULLEN så fick jag tydligen mens idag så don’t even get me started på ONT för herregud vad livet kan vara pissigt när kroppen är på det humöret alltså. Jaja barnen i Afrika mitt liv är inte sämst, men jag har ont och allt blixtrar och molar.

Nåväl.

Imorgon skall jag tvätta och sedan skall vi åka till Bäckebol så att jag kan besöka Bauhaus och Stoff & Stil för jag skall både sy en grej åt min bror och hans fru + hantverka den där kronan jag nämnde här ovan och jag har INGEN ANING om det kommer att bli bra men vafan, man måste försöka! :) Jag har ett presentkort på Panduro som jag fick av Martin i julklapp så det mesta av materialet blir ju billigt, och det är bra. Kommer nog att ta lite bilder på kronan när jag hantverkar så får vi se ifall jag visar något här sedan :D Om inte annat så lär jag visa det färdiga resultatet OM det blir bra :D

Skall även SPRINGA imorgon!

OKEJ HA EN BRA HELG