Kvällning

Jag vet inte, jag kanske tar lite uppehåll från bloggen på obestämd tid. Har inte bestämt mig än dock, ni märker väl om jag slutar posta typ. Det har bara varit en Helg™ och jag är fullkomligt slut på ork. Man tappar ork och lust när sådant händer. Våndas lite inför en jobbvecka efter en helg med ångest.

Satte nytt rekord på 5 km igår dock, det var fint. En bra, snabb runda. Kände mig förvånansvärt snabb när jag sprang så jag var helt övertygad om att jag skulle visa mig vara skitlångsam, men ICKE. 5k på 31 minuter 35 sekunder. SÅ nära sub-30. Om jag inte ger upp nu så kommer jag att nå dit, det vet jag. Skall fortsätta med mina tre rundor i veckan, det gör ju skillnad <3

Har läst ut Liveship Traders, pillat lite på nya klänningen och sedan irriterat slängt den ifrån mig, förberett allt det jobbigaste för kronan jag skall göra och sedan övergivit det projektet också. Den skall inte vara klar förrän slutet av juli, ändå. Eller ja, om tre veckor. Klänningen skall vara klar om typ fem veckor, det finns liksom tid. Jag tänker inte stressa över detta just nu. Det finns så mycket annat som stressar för tillfället.

Promenerade till Klädkällaren igår, cirkus fem och en halv kilometer dit. Tog 53 minuter, så det var lagom. Lyckades tydligen även undvika att bränna mig trots att jag gick rakt i solen hela vägen dit och tillbaka, det var jag glatt överraskad av.

Har just nu tre rivsår på min högra arm efter att jag drog på mig en klänning full av nålar förut. Det ser fånigt ut.

Kom just hem efter en tvåtimmarspromenad runt sjön. Sjön på kvällarna = så oerhört vacker. Gudars skymning.

Men ja. Jag kanske postar imorgon. Eller inte. Ni får ha det bra så länge.