Sol/regn/sol/regn

Igår blev det hela fyra kilometer och med tanke på senaste tidens track record så kändes det faktiskt riktigt bra! Benet var okej i stort sett hela springturen men när jag slutade springa så stelnade benet och surade hela vägen hem, men jag gick i lugnt mak och plockade blommor så det var okej ÄNDÅ.

Idag regnar det! Jag har inte med mig badkläder. Jag tänkte nog ta en liten promenad ikväll, får se ifall jag kanske går hem från Bohus efter jobb och sedan chillar resten av kvällen. Vill ju börja sy, men måste stryka fem meter linne först så det kanske blir det som blir kvällssysslan. Funderar även på att göra lite lunchlådor åt mig och Martin, men det kan jag ju stryka samtidigt som det kokar tänker jag :)

Just nu funderar jag på att simma imorgon före jobb och sedan springa imorgon efter jobb. Jag flyttade min tvättid från imorgon (den var inte ikväll) till på fredag, så det finns inget sådant som hindrar imorgon. Å andra sidan hade jag eventuellt lite ölplaner på g, men får kika på det. Annars får jag väl springa på torsdag! DET LÖSER SIG.

Ingen jättespännande blogg idag :P Lunch om en timme och idag äter jag ensam (har bok med mig!) Skall nog träna lite med mitt gummiband också, köra lite ryggövningar <3 Märkte igår när jag sprang att det redan blivit lite skillnad på ryggen efter det lilla extra den fått träna de senaste två veckorna! Perfekt ju! :D