Tankar på ett snöre

Måndag! Solen skiner! Jag tänkte springa ikväll och eventuellt simma imorgon före jobb?? Vilken grej! :)

Ser fram emot hösten. Det är en konstig sak att säga såhär precis när sommaren knappt börjat, men vi har så sjukt hög belastning på jobb just nu och med lärarnas semestrar blir det liksom inte direkt FLER lediga tider för folk att komma och köra om vi säger så, vilket innebär en hel del smörande och flörtande från min sida för att försöka hålla folk någorlunda nöjda. Det fungerar för det mesta, jag är ju i grund och botten en ganska trevlig person som har relativt lätt för att ta folk, men ugggh vad jag ser fram emot att ha fyra lärare på plats och ett schema som helst INTE är på väg att braka samman vilken sekund som helst.

Midsommar fredag nästa vecka och i vanlig ordning har jag noll koll på vad jag skall ha på mig. Testade klänningen jag köpte till förra årets midsommar, som ju inte passade då, och den sitter väl som den skall nu men jag kände mig inte helt nöjd med den så får se ifall jag kan hitta något alternativ. Behöver även hitta en bra klänning till en fest jag skall på i slutet av juli, där tanken är att vara lite mer uppklädd — vi snackar bal- eller aftonklänning, cirka. Har lite olika förslag jag kikar på men inget som verkligen skriker på mig som det är just nu, men det finns fortfarande tid att kika och fundera en stund till innan det börjar dra ihop sig.

Jag är just nu någonstans mellan zen och stress, men för det mesta känns det bra. Jag gillar att vi har långa milda dagar och ljusa kvällar, det gör det enklare att komma ut och röra på sig för världen är inte mörk och kall liksom. Kanske till och med får för mig att gå ett varv runt sjön en VARDAG, vem vet! Var ju uppe runt sjön i torsdags men då var det röd dag så det är ju inte riktigt samma sak — då gick jag ju upp redan på förmiddagen, liksom.

Har en tvättid imorgon men inte tillräckligt mycket tvätt så skall se ifall jag kan flytta den till fredagen istället. Då kan man göra något roligare imorgon, tänker jag! Typ …sy! :D Har lite sådär beslutat att jag skall komma igång med min nya underklänning och se ifall jag har den med mig till Visby i augusti eller inte. Mamma hittade för övrigt min lila medeltidsklänning hemma hos mommo! Bad henne kolla där eftersom jag inte kunde hitta den hemma och eftersom sistgång jag hade den var på medeltidsveckan. Jag tänkte att jag eventuellt lämnat den där för att få plast med resten av packningen på hemvägen och Det Stämde™. Bra grej! Mamma har även med sig lite Lost Island-öl till mig så skall försöka styra upp ett möte med henne i veckan så att jag kan få öl och klänning, woo! :)

Ha en fin dag!