Damm, muthafucka!

Moget när man kommer in på jobbet för sin städdag och chiefen chiefar upp en TV i taket och borrar hål överallt och det är DAMM I PRECIS HELA LOKALEN. Han dammsög dock efter sig, så det får väl gå an :P

Igår köpte jag en kofta och två par strumpor och ett block och en uppsättning penslar. Ikväll blir det eventuellt lite vin och lite ”vågar jag sätta färg på papper”, men skall även tvätta. Kastar lite fram och tillbaka med ifall jag skall tvätta ikväll eller ta en tid imorgon istället, men om jag tvättar ikväll kan jag sno en tid för att tvätta lakan imorgonnnnn så jag håller nog kvar kvällens pass och ba BLIR KLAR MED DET, tänker jag. Eftersom jag inte skall gå hem från jobbet idag så kommer jag inte att vara lika död mot kvällen — jag tänkte springa när jag kommer hem sedan, och så blir det eventuellt en promenad medan tvätten hänger på tork, tänker jag mig.

5 dagar tills jag fyller år och jag är så kluven, ändå? Å ena sidan vill jag verkligen inte låtsas om att jag fyller år utan vill bara gå i fängelse utan att passera gå (så att säga), men å andra sidan blir jag ledsen om folk inte uppmärksammar mig genom att säga grattis. Födelsedagar är som alltid väldigt besvärliga och ologiska för mig, heh. 35. Ugh. MEN MEN. Livet går vidare.

På måndag kommer lönen så tills dess behöver jag ha fått igång mitt nya bankkort och alla betalningar osv. Skall pilla på det i helgen — får be Martin om hjälp ifall jag fastnar, han har ju varit kund hos Handelsbanken länge nu :) Skall bli skönt att få färdigt detta — måste även kontakta min bankman för ett nytt möte nu efter denna lön.

Är hungrig men skall strax dra en drickyoughurt. När jag kommer hem sedan blir det en finmacka innan jag snör på mig löparskorna och sticker ut i vad som förhoppningsvis är solsken, men i alla fall inte regn.

Jag har väl inte så mycket mer spännande att säga idag — sade jag, med den tveksamma övertygelsen hos någon som tydligen tyckte att det jag skrivit hittills varit spännande, haha.

HEJRÅ.