När ett misstag INTE är slutet på livet

Dagen inleds med att jag har begått ett jättemisstag, men på något sätt lyckas vi reda ut det och folk är relativt nöjda efter omständigheterna. Jag skäms, såklart. Så himla pinsamt misstag också -_-’ Förvånansvärt triggade det ingen direkt ångestrespons, vilket gör mig väldigt lättad. Jag har haft en del ångestkänningar under dagen hittills, men det har inte blommat ut, än. Jag hoppas att det fortsätter att hålla sig i bakgrunden. Just nu ser jag mest fram emot att få sticka ut och springa ikväll. Och så har jag mensvärk.

Jag köpte tre böcker i fredags; en bok av Stephen King, en samling med Edgar Allan Poe och en samling med Bram Stoker. Kände mig  väldigt Goth Queen™ pga detta. Läste precis ut King-boken igår kväll, så får se vad jag hittar på nu, haha. Samlingsromaner är bara kul SÅ länge, och jag kastade mig ju direkt på den bästa av Poes berättelser: The Cask of Amontillado :D

På lördagen var det fruktansvärt dåligt väder och jag var på dåligt humör. Tvättade, surade, läste lite. Bakade sedan kladdkaka till kvällens firande av Alex och vart på mycket bättre humör allt eftersom kvällen avlöpte. Borde inte ha varit så oförskämt pigg under söndagen som jag var, men lördagsCarina är väldigt tacksam över att söndagsCarina fick ha en bra dag.

På söndagen vaknade jag vid typ nio, läste en liten stund och bestämde mig för att köpa hem finfrukost och sedan ta en promenad, så detta gjorde jag. Efter promenaden runt en oerhört vacker Surtesjö (se bild ↑) duschade jag och gjorde mig klar och åkte in till stan där Eva bjöd på asiatiskt och vi sedan chillade hemma hos henne ett par timmar då jag sydde lite (fortfarande på renovering av den gröna svampklänningen) och hon rensade i sina pyssellådor. En bra dag! Sedan åkte jag hem, åt upp lyxfrukosten som Martin inte åt och läste ut min bok, med ett riktigt taskigt värkande knä. Efter en ipren och en stund med knästödet på så kändes allt bra, och jag somnade väldigt gott.

Drömde om mens och när jag kom till jobbet idag så hade jag precis fått mens så öh tack för förvarningen, synd bara att jag inte LYSSNADE och tog med menskoppen :P

Idag: Solsken, misstag, en känsla av att vara on top of things trots allt, stekt ris till lunch, springa ikväll och PEPP däröver!

Ha en fin dag <3