Obstinat

Vrålar som ett obstinat hockeyfan: Woooooouuuuh!

Med andra ord skulle man kunna beskriva det hela som ”sprang 6 kilometer intervaller igår”, och som ni kanske gissat över mitt obstinata hockeyfanljud så är jag alltså väldigt nöjd över detta. Årets näst bästa runda! Inte för att jag har sprungit så många, men mina senaste typ fyra rundor har varit på 3 kilometer så jag är väldigt nöjd med 6 kilometer. Ser fram emot att se vad jag orkar imorgon! Ser fram emot att få rätsida på det här lilla löpmålet på 500 kilometer som jag satte på Runkeeper och just nu ligger långt efter på pga mitt uppehåll i jan/feb efter sjukdom. Just nu ser det dock ljusare ut på den fronten!

Det ser ljusare ut ute, också. Idag är det grått, men imorse var det soligt och fint i Surte. Tåget mot stan tog mig allt djupare in i dimman och eventuellt var det i Silent Hill och inte Gamlestaden jag klev av.

Tydligen gör jag fel som uttalar Gamlestaden som Gamlestaden, enligt andra skall man säga Gamlestan. Är detta min motsvarighet till folk som inte fattar hur man uttalar Roma? Är jag …DEN PERSONEN, nu?

Ikväll en promenad och sedan en liten sväng ner på Hyttan. Har jag tur kan jag luska ut var i helsefyr jag har gömt min kameraladdare. Den har varit borta ett tag nu och jag får väl på allvar börja vända upp och ner på hemmet för att hitta den, men gnåååh. Jag önskar att den liksom bara kunde ligga där jag trodde att den skulle ligga -_-

Hockey på torsdag så då skall jag vråla som ett obstinat hockeyfan på riktigt! Det är ju såklart ”mina” två lag som möts, Brynäs och Frölunda. Eller man säger väl Frölunda och Brynäs med hemmalag först nämnt, antar jag. Ni ser! Jag är så sjukt hockeynörd! ;) Men det blir trevligt. Det är en lite småspännande sport, ändå. Jag applåderar åt alla mål!

En bra dag. Igår också! Ingen ångest än den här veckan, mer än lite känningar igår. Efter gårdagnattens dröm om mens följt av mens så var jag dock lite illa till mods i morse när jag vaknade och hade drömt om mommo — var det ytterligare en sanndröm? Har dock inte nåtts av några rapporter om att det skulle ha hänt något, så. Allt är okej, hoppas jag <3

OKEJ HEJRÅ HA EN BRA DAG