K, thx

Ja, det vore ju djävligt tråkigt att ha något att se fram emot när man känner sig låg och inte är på topp, faktiskt. Bäst vi ställer in den här konserten jag så gärna ville gå på, det vore ju bara dumt att få komma ut och ROA SIG.

Fuck.

Igår tittade jag på en dokumentär om hjärntvätt förlåt jag menar crossfit. Alltså… Nog för att jag gärna snackar träning och träningens vara och icke-vara här på bloggen, men blir jag någonsin så fanatisk som de var i den Netflixdokumentären så SÄG TILL för det där är inte ens i närheten av hälsosamt. ”haha jag har slitit sönder alla muskler i kroppen men det är det värt för jag kan INTE LEVA UTAN CROSSFIT” ”ingen som går på vanliga gym umgås utanför gymmet men vi i CROSSFIT ÄR EN FAMILJ” o…kej…

Träna till du spyr, träna tills du skadar dig, träna tills du blöder, och sedan sitta där och ba ”I HATE IT BUT I CAN’T LIVE WITHOUT IT” alltså det är inte hälsosamt? Det är inte friskt??

#notallcrossfitters vafan, men de i dokumentären. Wow.

Imorgon skall vi fira Alex, så ikväll blir det till att förbereda morgondagens bakande. Först skall jag dock gå hem från jobbet, tänkte jag. Det finns risk för fortsatt regn (It can’t rain all the time) men jag har skippat mascara/eyeliner samt har med mig keps + regnbyxor, så…. Let’s do this! JAG KAN INTE LEVA UTa~ haha nej, sorry. Yikes.

Jag vet inte riktigt vad mer jag skall göra i helgen. Det lär ju absolut bli en promenad runt sjön på söndag i brist på konsert att besöka. Imorgon skall jag ju tvätta, också. Förhoppningen är ju att all utrustning FUNGERAR den här gången — sistgång så hade torkrummet slutat fungera mitt i så jag fick hänga ALL FUKTIG TVÄTT i lägenheten. Skitkul.

Nåväl. Ha en bra dag!