Hets?

Trots spöregn sprang jag 3 kilometer igår. Trots spöregn gick jag 6 kilometer före jobb imorse. Jag kom till jobbet med genomblöta jeans men känner mig ändå väldigt glad över att jag inte låter mig själv komma undan med ursäkter när det faktiskt BARA är väder. Är det sjukdom är det en helt annan femma, men …vafan. Man får inte vara för snabb på att tillåta sig själv outs från allt.

Jag vill säga att det är tredje dagen jag aktivt undviker socker, men jag åt faktiskt lite glass igår. Martin hade köpt hem glass och ville ha myskväll på soffan med glass och Ullared och jag tackade faktiskt nej till glassen, men sedan kände jag mig taskig eftersom han var så pepp. Det är svårt, det där. Men bortsett från en väldigt liten portion glass har jag undvikit både godis, snacks och varm choklad, trots att allt detta finns inom räckhåll för mig cirka hela dagarna.

Nej, min blogg skall varken vara ett forum för att hetsa träning ELLER vad man bör och inte bör äta, men däremot är ju bloggen min outlet för att prata om min dag och mina beslut och tankar, så. Jag hoppas att ni är okej med att jag emellanåt nämner saker om träning och mat och vikt. Så mycket goja jag snackar om mentalt mående och whatnot så är det väl lika triggande det, antar jag.

Dag 2 med hittills ingen ångest. VÄLDIGT skönt. Måndag/tisdag var verkligen fruktansvärda att ta sig genom, men nu när det är torsdag och veckan strax är över så känner jag mig mycket bättre till mods och det är väldigt skönt att inte ÖSA ur sig energi på dåligt mående.

Snart söndag och då blir det Michale Graves! Ägnade hela morgonen åt att lyssna på Misfits och mysa över Graves röst. Jag är så HIMLA förtjust i hur han låter, faktiskt. Det skall bli jättespännande att se vad han kör för slags repertoar — han har ju en väldigt diverse musikkatalog och det är ju allt från horrorpunk till amerikana och whatnot. Iiiih!

Behöver ta en promenad under kvällen också så jag misstänker att jag kommer att vara genomsur igen när jag kommer hem från jobbet. Tur då att det finns torra, varma kläder och en varm dusch hemma..! :)

Ha en fin dag! Det tänker jag ha :)