Alice i Ångestlandet

Jag är kvar i ångestlandet, verkar det som. Gårdagen kom och gick i vågor, idag är jag fortfarande på ett stormande hav. Jag försöker mest hålla mig flytande, just nu. Jag har koll på en del av faktorerna som bidrar till ångesten, och en del går att påverka — andra inte. Det är som det är med det, jag fortsätter att försöka må bra, liksom. Jag vet bara inte hur KUL jag bloggar när jag dippar under ytan, men vi ger det väl ett försök ändå, änna.

I nättras vaknade jag vid halv två (tror jag) och låg vaken i 90-120 minuter innan jag till sist somnade om. Hjärtat …sved? Vad skall man kalla det? Det gjorde ont på ett lite annorlunda sätt. Som mjölksyra eller något, jag vet inte. Emellanåt inbillar jag mig känslan av när man får galla, ni vet? Munnen känns fel. Halsen …förbereder. Jag vet inte riktigt. Det kommer att gå över, jag väntar väl lite på ett besked jag tycker är jobbigt och så fort den biten är klar så blir det säkert mycket bättre, så tills dess så får jag bara försöka hanka mig fast, liksom.

Är klar med Martins födelsedagspresent vilket känns skönt att vara i god tid! Jag hoppas att han skall uppskatta den, men det tror jag faktiskt att han kommer att göra. Kommer såklart inte att säga något rörande vad det är för något innan hans födelsedag, så är ni väldigt nyfikna och jag inte självmant nämner det så är det läge att fråga mig efter den fjärde april :P

Vi var på ölprovning igår kväll och fick testa fem öl från ett helt nytt nanobryggeri från Kungälv; En Aleigen Brewery. Namnet är lite awkward (dels pga blandat svenska/engelska, dels pga ”aleigen” som alltså skall uttalas ”alien”) men de hade helt okej (belgiska) öler. Kul!

Idag… Jag vill städa. Jag städade imorse. Det kändes bra. Jag vill städa mer ikväll. Skall se ifall jag kan hiva ut Martin så att jag får lite städro. Jag skulle vilja städa i badrummet, ikväll. Det kan jag förvisso göra även om han är hemma, men jag gillar att kunna spela musik på hög volym samtidigt och det är lite svårare ifall han sitter och kollar på Netflix samtidigt :P Vi får se. Jag borde springa, men inte idag. Imorgon, tänker jag mig. Jag är helt sjukt öm i höfterna efter mina kuperade 2 mil i söndags. YIKES.

Jag köpte med mig semlor imorse (fyra, jag vill inte ha någon) och kommer till jobbet där Ingemar såklart redan köpt med sig semlor (fem, för han trodde att jag ville ha en) så nu finns det DUBBLA SEMLOR TILL ALLA så det är väl en bra semledag antar jag. Jag kommer fortfarande inte att ta en. Jag har lite nyvunnen motivation att stå emot. Jag kommer inte att prata om varför, men så är det i alla fall. Jag tror att jag kan ha en vinnare här, heh.

Nåväl. Kanske städa ikväll, mest troligt städa ikväll. Jag ser fram emot att få städa ikväll.