Monster.

Kära Bloggen,

Jag tycker väldigt bra om mitt jobb, så varför har varje måndag börjat innebära ångest? Det börjar kännas lite tröttsamt, faktiskt. De här monstren i min mage kräver ständig uppmärksamhet och jag har inte riktigt den orken, om jag skall vara ärlig.

Det är i alla fall solsken idag, alltid något! Jag hoppas att ångesten ger med sig snart. Jag hade ett par småsura grejer att fixa nu direkt på morgonen, men de är lösta så förhoppningsvis känns det bättre efter lunch sedan. Hoppas jag.

Det har varit en bra helg! I lördags åkte jag in till stan och promenerade lite innan jag satte henna i håret, och på kvällen var vi nere på Hyttan en sväng och hejade på Nick & the Gang. SJUKT MYCKET FOLK. Gick hem innan det var slut, jag började få panik av mängden folk och oron över att något skulle hända eftersom folk var väldigt onyktra och hela tiden bufflade på varandra. Bra spelning, jag var nöjd :) Höll mig till cider hela kvällen så igår vaknade jag pigg och glad och gick ut och gick runt sjön. Sedan chillade jag och vilade och läste en stund innan vi åt, och senare på kvällen tog jag ett varv runt Surte också. Bra promenaddag! 25k steg, det kan vi ju inte klaga på.

Vikten är uppe igen, dock. Jag antar att det fortfarande är för mycket socker? Imorgon är det fettisdagen, men jag tänkte skippa semla. Jag har ätit ett par semlor i år och har väl lite smått insett att jag gillar tanken på semla mer än jag liksom …gillar semla, I guess. Jag tar ett äpple istället! Eller ja, kanske en frukt jag inte är allergisk mot, antar jag.

På fredag skall jag köpa Martins födelsedagspresent because reasons, utöver det är planen att försöka få köpt biljetter till Combichrist (spelar i augusti) och Göteborgsoperan (konsert på mors dag, är planen) den här veckan. Synd bara att ekonomin inte riktigt håller med om att det är en grej, dock. Förra veckan hade jag stabil ekonomi, sedan råkade det dyka upp Hockeypulver på Glasbanken och alltså NO REGRETS men det påverkade ju såklart ändå hur mycket pengar jag har kvar på kontot nu :P

Skall fortsätta med dagen nu — har vi tur så är ångesten över snart.