En helg, djävlar i mig.

Alltså… vilken helg det har varit, detta. VÄLDIGT upp och ner, både väldigt positivt och väldigt negativt liksom? Jag vet inte ens var jag skall börja, haha.

”Börja från början!” ja okej, det är väl ändå ganska rimligt.

FREDAG EFTERMIDDAG
Jag promenerade hem från jobbet, himla nice faktiskt. Lyssnade på the Wizard & the Bruiser vilket är en himla trevlig nördpodcast jag kan rekommendera om man gillar …nördgrejer, I guess. Film, TV-spel, böcker. ALLT. Martin sticker upp till Olof för TV-spelskväll ganska strax efter att han kom hem från stan, så jag äter ostbågar och dricker lite vin och tvättar. Jag var nöjd. Kollade lite på någon sådan där makeover-serie på Netflix (Bringing Sexy Back) och såg till att lägga mig i tid eftersom jag skulle åka in till stan relativt tidigt (09:11) på lördagen för frukost med Zzuck & Sanna hos MamJan.

LÖRDAG MORGON
Åker in till stan relativt tidigt (09:11) och möter upp med Zzuck & Sanna för att åka till MamJan. Väl hos MamJan får vi en väldigt trevlig överraskning: Fredrik med familj ansluter! Plötsligt häng med ALLA SYSKON + MAMMA? Asnice! Brorsonshäng var verkligen bara grädde på moset, fy sjutton vad jag är förtjust i dessa awesome små grabbar alltså. Vi tittade på ett marsvin, diskuterade vädret (”när det är 8 grader varmt ute är det sommar”) och hade sedan följe till bowlinghallen där Zzucken skulle spela. Jag fick svara på tusen frågor om bowling och försökte lära smågruset vad bowling går ut på, och fick själv lära mig viktiga saker som att man skall vara försiktig när man skall ta klotet ur klotreturen för annars kan man faktiskt BRYTA NACKEN. Rimligt, ändå.

Efter bowlingen är avslutad promenar jag iväg. Planen var att gå hela vägen till Göteborg C, men jag hoppar på vagnen på Korsvägen dels för att jag är seg som fan efter 25k steg under fredagen och dels för att jag så gärna vill hinna med tåget 15:20. Kommer hem, sover en stund och gör mig sedan redo för HOCKEYKVÄLL.

LÖRDAG KVÄLL
HOCKEYKVÄLL. Drar ut på tiden och plötsligt har vi druckit lite för mycket öl. Jag vill inte säga att jag har minnesluckor, för så illa var det inte, men jag har en del ganska knepiga minnesfragment från kvällen; bland annat att jag plötsligt stod i baren och serverade öl en stund? Hm. På hemvägen tappar jag min mobiltelefon för typ sjuhundrafemtiofjärde gången. Skärmen krossas och slutar fungera. TELEFONEN fungerar, men hur lätt är det att hantera en smartphone utan skärm? Noll! Fuck.

SÖNDAG
Jag är bakis som ett djävla djur samtidigt som jag har ångest över att jag inte kommer åt vare sig BankID eller mitt periodkort för tåget. Behöver båda för att kunna jobba. De flesta andra grejer kan jag ta mig runt, men jag vill inte behöva köpa ett nytt åkkort för att kunna ta mig till jobbet och ugghhhh jag vet inte. När världen slutat snurra (cirka 15:30) är jag och Martin överens om att jag åker in till Webhallen och köper en OnePlus 6T på avbetalning. Nu har jag en ny mobiltelefon. Skön grej: det gick att replikera ALLT, så alla inställningar, bilder, appar och hela baletten är redan installerat och ligger där de skall.

SÖNDAG KVÄLL
Är människa igen. Har fått en kram av Toro mellan tågbyten. Tar en promenad på 8 kilometer. Somnar gott. Tar det djävlar i mig lugnare nästa helg. Just nu är planen att köra en helt vit helg, men vi får se. Vi skall på spelning på lördag (Nick & the Gang på Hyttan) så vi får se vad det blir av det. Är ni i Surtetrakten eller kan tänka er 10 minuter tåg från Göteborg C så KOM OCH RÖJ. Det kommer att bli asnice! :)

Ha en bra dag! Jag har lite ångest för tillfället men just nu känns det som att den är på väg att avta. Känner mig lite otrygg. Det löser sig.