Soooool!

SOLEN SKINER IGEN! Det var dagens väderleksrapport, nu till sporten…

Jag skall gå hem idag. Det bestämde jag redan igår, men när man med ett sådant beslut i ryggsäcken vaknar och det är strålande solsken och klarblå himmel så är det NO RAGRETS som man säger. (det är ett skämt, ok? jag kan stava)

Sven fyller år imorgon så jag har på uppdrag av cheferiet köpt med mig en tårta idag. Utöver tårtätande så går dagens arbetsuppgifter ut på att städa färdigt (städade en hel del igår så jag är halvvägs klar med det hela) och ringa ett samtal eller två. Det känns ganska så doable, i synnerhet med solsken utanför fönstren och med en riktigt peppig vårplaylist (jobbplatsanpassad! jag har ingen folkmusik eller black metal i den :3) så tror jag nog att det skall vara snabbt avklarat ;)

Jag är redo för helg! För övrigt kändes detta som en väldigt kort vecka? Alla veckor känns korta. Tiden springer iväg. Jag vet inte om jag borde vara stressad över det, men eh… Nu är det som det är, och jag kan ju knappast stoppa tidens gång. Det kanske går mindre snabbt när dagarna blir ljusare nu, änna. Kanske är därför allt går så snabbt, för att dagarna känns så korta när det är mörkt när jag kommer hem. KANSKE. Vet inte. Har inte direkt filosoferat över det :)

Ha en fin dag! Det skall jag ha! :)