Chillz

Hej från söndagschillaren! Eller ja, jag har varit ute och gått två gånger idag men de senaste timmarna har jag betat av ett par videos i min Watch Later på Youtube i ett försök att komma ifatt lite :) Nu har jag, öh, bara 44 videos kvar. Cirka 35-40 av dem är minst 50 minuter långa. Jag behöver nog beta av den listan lite oftare…

I fredags drack jag öl med Anna (nice!), igår var jag inom stan en snabbis och köpte två klänningar på H&M och på kvällen gick vi ner en sväng på Hyttan, idag har jag promenerat. Allt är bra, ändå.

I fredags fick jag också besked att det är bestämt att mommo inte kommer att flytta hem igen. Hon kommer att bli kvar på Korpen tills de har fått en ledig plats på första bästa demensboende och sedan flyttas hon dit. Jag är kluven. För hennes skull, i hennes nuvarande läge, så är detta det absolut bästa som kan hända. Hon kommer att vara omgiven av människor och personal, hon kommer att kunna prata med folk när hon vill och sitta ensam när hon vill, hon kommer att kunna få hjälp med saker. Men …jag kan inte längre åka och hälsa på henne. Jag kan inte sova i världens obekvämaste säng, äta frukost alldeles för tidigt, behöva titta på Dr. Phil och Glamour och gråtskratta med henne åt Galenskaparna och Eurovision. Var passar jag in i bilden, numera? Jag känner mig som en dålig människa som ur en självisk synvinkel är ledsen över detta, för jag VET ju att det är bra för henne. Jag bara …saknar. Älskade kaostant.

Jag skall ta en kvällsmacka och sedan eventuellt dra fram en bok. Jag har visserligen en liten bit kvar i den Lovecraft-seriebok jag fick i julklapp av Toro, men den är så drattans tung så jag vet inte om det är vad jag vill läsa idag. Å andra sidan har jag redan läst alla böcker jag tog med mig hit när jag flyttade in här, så jag vet väl inte riktigt *vad* jag skall läsa i så fall. Egentligen är jag nog mest sugen på att hitta någon riktigt bra creepypasta på Reddit, typ? :D

Jag hoppas att ni har haft en fin helg! Jag är väldigt nöjd med min helg, efter omständigheterna. Nästa helg skall jag bjuda ut Martin på middag, jag är lite pepp på att se ifall det stället jag bokat bord åt oss på är något att ha ;)

Ha det bra!