Mellanmjölk

Solen skiner! Solen har skinit hela dagen! Solen skiner förhoppningsvis resten av dagen! Härligt :D

Måndag, jag har lite ångest men hittills går den att hantera, efter jobb skall jag fika med Rigmor och sedan blir det en promenad hem så att jag förhoppningsvis får mina steg för nu är det banne mig slut med att ligga på latsidan och vara sjuk.

Just nu, trots ångest, har jag pepp i typ femton riktningar — härligt! Jag blir så glad när pepphesten kommer på besök, för det blir så mycket lättare/roligare att göra saker när man liksom TAGGAR för dem, haha. Vi får se ifall jag lyckas styra peppen i någon form av kreativ riktning också — och om jag faktiskt lyckas få till att göra något ;) Men just nu är jag tacksam för pepp, för fjärilar i magen kan man aldrig ha för många av (om det inte är ångestfjärilar dvs)

Fick lite kaos över löneutbetalningar men insåg att jag räknat fel på en månad så kaoset gick snabbt över och nu känns det bättre. Tror att det är lite därifrån jag har kvar ångestkänningar också, så jag tänker mig att de borde gå över så fort kroppen har insett att det inte finns något att oroa sig över.

Jag är i en period då jag a) behöver spara pengar och b) VILL spara pengar, vilket är en himla lyckad kombination. Det får mig också att känna mig duktig när jag inte spenderar, liksom. Snabbt räknat så har jag allt jag behöver just nu, så jag ligger ju faktiskt väldigt bra till vad gäller att lyckas skära ner på inköp. Däri finns också pepp; att lyckas hålla budget och liksom skörda fördelarna på det :D

Jag ser fram emot dagar när solen ligger kvar medan jag går till tåget, och dagar när solen skiner på mig när jag kommit in i vårt hem efter jobb. Snart. <3