En människa!

Idag är jag tillbaka på jobbet! Jag är väl inte direkt 100% frisk, men jag är tillräckligt pigg för att det skulle kännas fel att vara hemma en dag till. Jag är mest TRÖTT.

Hade svårt att somna i nättras. Huvudvärk. Somnade till slut, men vaknade ett par timmar senare och blev väldigt stressad eftersom jag hade ett larm ställt och var tvungen att ta mig upp i tid. Tog en Ipren och ett par klunkar vatten och somnade om igen — och sov till med cirka BRA tills larmet ringde? Wow! Vaknade utan huvudvärk, det tackar vi för. Det finns Ipren i en låda här på jobbet IFALL ATT, men just nu känns det okej. Jag är mest bara …dimmig. Grusig i huvudet.

I nättras drömde jag inte om blod och mord och våldtäkter och det är väl en grej man får vara tacksam för. Jag drömde om pusselspel, men alla pussel löste sig så fint. Det var tillfredsställande och inte stressigt. Jag var nöjd.

Idag regnslask, snömodd och grått. Jag har förhoppningsvis ett par nya skor att hämta på Coop på vägen hem, vilket hade varit en bra grej. Mina fötter var blöta innan jag ens kom till tåget idag. Ugh. Nu sitter jag med tjockestrumpor på och försöker komma fram till ifall jag är varm eller kall.

Jag har gått ner ~2 kilo sedan i söndags. Det är en öh grej. Min kropp ser jättebra ut, men jag mår ju inte jättebra av det lol. Den här bristen på mat och aktivitet är kanske inte jättebäst um.

Jag hoppas uppamma lite energi under dagen så att jag blir mig själv igen. Just nu känner jag mig mest förvirrad och liksom …som ett spöke. Jag antar att jag är någonstans här i kroppen och gömmer mig, jag får väl bara uppa sökandet lite kanske.

HITTA MIG SJÄLV.

Så djävla frireligiöst.

Jag hoppas att ni har en bra dag! Jag är mest glad över att vara bland människor igen. Kanske är jag människa jag också, vem vet.