Boo!

Jag fick mina nya promenadskor på posten igår! Det gick himla snabbt, faktiskt. Hann knappt beställa innan det kom SMS om att de låg på Coop och glodde. Något fånigt fejk-puma-märke vid namn Bagheera, men de är relativt snygga, varma och TORRA. Det sista där är det viktigaste: De läcker inte. Jag går inte runt med ständigt kalla och blöta fötter pga hål i skorna. Vilken grej alltså.

Hostan sitter i, men annars är jag helt okej nu. Jag är fortfarande lite trött i skallen, men det kan jag överleva. Jag bara önskar att jag slapp ifrån den här skrikhostan — det börjar göra ont i halsen nu -_- Får se ifall jag eventuellt skippar iväg till Apoteket (skrev först Apopteket, är det någon sidobusiness driven av Apoptygma Berzerk..?) och köper halstabletter på lunchen.

Efter jobb idag går jag in till stan. Jag fick mina nya terränglöparskor på posten häromdagen men provade dem först igår, och de är PRECIS för små. En halvstorlek större hade varit perfa, en storlek större hade fungerat — men de enda som finns kvar i VÄÄÄÄÄRLDEN just nu är i storlek 42 och öh jag har alltså 37. You do the math. Jag skall därmed se ifall jag kan byta dem mot ett par ANDRA terränglöparskor i cirka samma prisklass, vi får se vad de kan erbjuda på Stadium. I värsta fall får jag göra en enkel retur och se ifall det kanske dyker upp något matnyttigt längre fram. Bara lite surt — jag var ju så sugen på att börja träna lite i terräng så fort jag frisknat till. NÅVÄL. Det är inte slutet på världen, liksom. Eller hur man nu bör översätta the end of the world..?

#flatearth

I kylen står en riktigt spännande DIPA jag och Martin skall testa ikväll för veckans torsdagsöl. ”Unicorn vs Ninja” (eller tvärtom, men same same), låter ju kul. Den ingår i gruppen ”öl jag köpte bara för att burken/namnet var skitkul” så öh jag har väl inte världens högsta förväntningar, men de sade i Ölgäris att den var JETEGOD så vi får se. Jag kanske håller med, vem vet.

Men ja. Tröttheten. Den tunga skallen som ändå på något sätt svävar fastbunden i ett snöre. Jag är …inte helt här, än. Det kommer. Nästa vecka är jag 100% Carina igen, så vi får väl försöka stå ut med den här spök-Carinan som skriver här just nu. Bu.

Ha en fin dag, hur som haver! Solen skiner här ~ish och det var cirka världens vackraste himmel i morse. Allt var rosa. Ni får klaga på vädret och årstiden bäst ni vill men de där knallrosa vintermorgnarna… yeesh. #hearteyes