Bra!

Det blev en bra runda igår! Jag var inte SNABB, men det är inte viktigt just nu. Jag lyckades ta mig igenom hela intervallpasset och kunde regga en rimlig mängd kilometer i min app. Bra grej! Det var också svinhalt och kallt som satan, men jag hade broddar på och kylan överlever jag så länge jag håller mig i rörelse — bra motivation, med andra ord ;)

Imorse tog jag en promenad på 8 kilometer på väg till jobb och när jag kommer hit så visar det sig att Ingemar har köpt SEMLOR åt oss. Vilken grej! Jag skall äta en och jag tänker njuta av det!

Det är ytterligare en bra dag på jobb. Det har varit en bra vecka på jobb hittills. Saker har flytit på bra, vilket känns väldigt skönt eftersom jag har en del i skallen just nu. Mamma skall ha telefonmöte idag re: vårdplanering för mommo, vi skall snacka om det ikväll när jag skall hjälpa henne baka saffranspannkaka.

Imorgon efter jobb skall jag som sagt träffa Fredrik med familj, och hade först tänkt att jag då får springa imorgon bitti före jobb, men jag gör EN FULING: Jag springer på lördag istället. Mamma ville se hockeyn ihop ikväll och det hade varit skönt att komma hem och INTE vara jättestressad över att jag måste somna snabbt som fan för att orka springa imorgon. Så länge jag faktiskt springer på lördag så håller det fortfarande, mina tre dagar i veckan. Ibland får man pussla om livet lite, faktiskt.

Det blir ju lördag nästa vecka också, eftersom jag skall springa lopp då. Så det så!

Jag skall återgå till mina kontrollistor och alltvaddetheter nu, ni får ha en fin dag <3