Satanic Wednesday

Halloweeeeeen~

Jag är Satanic Wednesday Addams (sminket ser inte lika bra ut IRL, jag fick en allergisk reaktion imorse så det ser bara kladdigt ut -_-) och om ett par timmar går jag hem och tittar på Hocus Pocus är planen :D Får se ifall Netflix har någon mer bra Halloweenrulle i faggorna, jag är TAGGAD.

Solen skiner, jag dricker varm choklad och vi har tackat av Maria på jobbet med tårta och present och blomma. Hon har sista konkreta arbetsdagen imorgon (kompar på måndag) så det känns ju absolut trist att ENDA TJEJEN kommer att försvinna. Det blir jag och snubbarna kvar, liksom. Inte för att de inte är trevliga, men jag har genom åren lärt mig att verkligen uppskatta andra kvinnor.

Snabbt ärende på hemvägen idag, så jag kommer att missa mitt vanliga tåg, vilket är okej. Igår höll jag på att missa tåget för att ALLT STRULADE. Jag var på stationen i tid och gick upp på min vanliga perrong när de ropar ut ”OBSERVERA SPÅRÄNDRING” och har flyttat tåget till den andra perrongen. Samtidigt börjar det ös-fucking-regna. Jag springer som en idiot för att hinna ta mig upp på andra perrongen. Det kommer in ett omärkt tåg i fel riktning, alla kliver av, ingen säger något. En snubbe på perrongen frågar till slut tågvärd om detta ÄR tåget till Älvängen och det visar det sig vara. Tåget går 10 minuter sent. Jag är blöt och sur.

Imorse gick tåget i tid! Sedan stod det still i tio minuter pga signalfel! Tur att jag åker hemifrån med väldigt god marginal på morgnarna. Herregud. Värsttrafik är ALDRIG i tid, det är fan trisslott på de få gånger tågen går som de skall.

Så vem vet, ikväll kanske det tåg jag brukar ta är det tåget jag kommer med? Det är ju inte ens något man blir förvånad över längre, när tågen är 20 minuter sena. Snarare tvärtom, wow – tåget är i tid?!

Klåpare.

I ALLA FALL. Hoppas att ni har en fin dag! Jag trivs i min klänning, den sitter så himla bra så jag kan inte klaga. Ikväll blir det dock pyjamas och myssockar framför Netflix :)