Schmorsdag

Jag är så sömnig just nu. Det är mörkt ute, och det har känts som en lång dag. Viss ångest över saker har gjort att dagen känns längre, och just nu skulle jag kunna svära på att det är TISDAG (det är det inte. det är torsdag) Jag hoppas att jag sover gott i natt — just nu känns det som att jag skulle kunna däcka sekunden jag kommer inför dörren. Gudars skymning!

Men annars en bra dag. Solen har skinit fram tills mörkret föll, mer eller mindre. Det regnar inte. Bristen på regn uppskattas! Det är november! Ny månad, vilken grej. Jag har INTE börjat lyssna på julmusik än. Skall jag hålla ut ett tag till eller är det liksom okej snart? (det är okej hela året!!) Det mesta av ölen till årets JÖL-kalender har kommit, så liksom… vid inslagning av denna borde jag få spela julmusik, om inte tidigare.

Igår myste jag på soffan framför Hocus Pocus, följt av nästan hela säsongen av The Curious Creations of Christine McConnell som Martin hittade och tipsade mig om. ÄLSKAR DET! Det är så himla …allt jag gillar, liksom. Monster, tårtor, cheesy humor, MUPPAR. Liksom, vad finns ens att ogilla? INGET! Jag säger ju det!

Får se hur jag gör ikväll; Hade tänkt springa, men because reasons så är det nog inte optimalt läge för det ikväll. Det vet jag om ett par timmar, typ. For now så känns det mest troligt att det får  bli en springtur på lördag istället. Så länge jag fortsätter att springa är allt bra! Funderar på att springa ett lopp på nyårsafton, har jag sagt det förut? Inne i city, så beror lite på ifall de har vettig klädinlämning pga har ingen lust att frysa ihjäl på hemvägen när eftersvettandet är klart. YIKES.

Okej, ha en fin kväll! o/