Dagen före spökaredagen



GILLAR ATT KLÄ UT SIG-tjejen! Imorgon blir det dock en chill outfit — Wednesday Addams. Också passande för att det är ONSDAG, så! Jag är *ganska* säker på att jag vet var klänningen är, annars får jag super last moment ändra till något helt annat :)))) Skall kolla när jag kommer hem ikväll.

Allt är bra men jag har en del nerver i lite olika riktningar. I slutändan blir allt bra, men man skall ju liksom ta sig dit också. Det är uteslutande bra saker på gång, men ni vet. Jag har en förmåga att måla fan på väggen och bli skitnervös över saker som inte ens är troliga. Å andra sidan är det kanske en del av det som gör mig till …mig? ”Carina? Hon det där nervösa åbäket? Henne känner jag till!” :P

Det är så typiskt samtiden att klaga på återgången till standardtid men det blir MÖRKT ute så himla tidigt numera you guys :(( Jag har ju fördelen att jag har tre stora panoramafönster precis framför näsan, så jag får ju liksom SE allt ljus under dagen, men… ändå. Det är mörkt när jag går hemåt, nu. Mörkt och slaskigt. Imorse regnade det och jag tog mina tjocka, impregnerade skor. BAD IDEA JEANS, jag har nu knappt någon hud kvar på endera av min hälar. Suck. Jag skall springa ikväll, men jag tror att mina löparskor skaver på andra platser så vi kan ju hålla tummarna att jag inte är en skinned man efteråt, typ.

Snart november, sedan jul! Jag har beställt all öl som skall ingå i årets JÖL-kalender. Nu kommer snart Den Roliga Biten del 2, vilket är att ställa upp allihop och avgöra vilken ordning de skall öppnas i. Jag får slänga ut Martin så länge, han får gå till Olof och spela tv-spel och låta mig leka med ölflaskor i fred. Någongång när jag har tillgång till MIN dator igen så skall jag ju dela och berätta om förra årets JÖL-kalender, men in the meantime kan ni läsa om första året här.

Finns fler grejer jag vill ha ut från MIN dator just nu, frågan är om vi har någon docka hemma..? Får peta på Martin ikväll, se vad vi kan göra. När jag packade ner mitt liv i februari fanns väl någon förhoppning om att saker skulle packas upp cirka nu, men livet blev inte helt och hållet som jag först inbillade mig att det skulle bli. Det rätar vi dock upp 2019! 2018 har liksom gjort så mycket bra ÄNDÅ! Fatta att det blir första julen när v vi BOR IHOP!? Vi kan få göra nya jultraditioner tillsammans! Fan vad jag älskar denna mupp till man som är min alldeles egen! :D

OKEJ HA EN BRA DAG imorgon kommer nog en Halloween-selfie :))