Frostnupet

Onsdag! Jag har spenderat dagen med en känsla av att det är torsdag, men det är ju först imorgon. Det har varit en bra dag :) Den började kallt med minusgrader, men med solsken till så kan man ju inte klaga. Jag beundrade löven som så glatt glittrade i morgonsolen. När jag gick hem nu ikväll så tog jag djupa andetag av luft som smakade snö. #soon

Imorgon kommer lönen! Lön nummer två sedan jag började jobba och jag är precis lika glad som för en månad sedan :D Vilken grej att få pengar varje månad — för ett jobb man trivs så fint med! :)

Imorgon efter jobb blir det tvätt, och jag skall försöka hinna med och ut och springa lite. Jag sprang igår – tre väldigt snabba kilometer. Imorgon tänker jag mig en lite långsammare runda, man får mixa båda för att uppnå resultatet jag siktar på (sub-30). Beställde lite träningsbyxor idag, två par med mycket reflexer. Köpte även reflexvantar. Låt mig synas! Jag ser ut som en idiot när jag springer men bry sig om det, det är ingen här som tittar ändå :)

På lördag blir det lite Hyttan med mamma och Janne. Lokalt band som skall spela — himla trevliga personer! — så det blir öl och skitsnack och lyssna :)

Nu skall jag gå ner i förrådet och lista ut hur jag märker min cykel så att den inte flyttas när de städar på lördag. Ett A4 med mitt namn och trappuppgång? Ingen aning! Något får jag ju sätta på den.

Min drömtröja verkar inte ha kommit än heller. Sminket kom igår! Skall sno med mig Martins nyckel när jag går till cykeln och kolla lådan också, har man tur ligger det ju något där :)))) Håll tummarna!

Ha en bra kväll! :)