Saker som tåls att tjata om: Jag mår bra

Emellanåt känns saker som att de är större problem än de egentligen är. När man väl tittar på det med lite distans så är det egentligen inte ens i närheten av ett problem. Skönt!

Jag väntar två paket på posten och vet inte vilket av dem jag är mest pepp på: Det med de supersnygga skuggorna eller det med världens ballaste tröja? Kombinationen är ju to die for! Snyggesmink och snyggetröja.

Jag letar julpynt till jobbet för jag inbillar mig att jag kommer att få julpynta när det väl är dags. Jag är fortfarande bara på ett vikariat, men hoppas kan man ju..! :) Jag trivs här. Det är ett bra jobb. Jag tycker att det är för himla roligt att heja på och peppa eleverna inför deras körprov, och jag gillar hur duktiga de är på att delta i teori- och introduktionskurserna. Det är en fin miljö att vara i! Nu i de nya lokalerna har jag till och med givande utsikt och ljus om dagarna. Fint skall det vara!

VAD SKALL JAG GE FOLK I JULKLAPP I ÅR JAG VET INTE ENS

Började jobba på lite på en idé men får se ifall tiden räcker till. Det här med handarbete skall man kanske planera i lite bättre tid än två månader före? Eller?? JAG VET INTE ENS.

Beroende på hur ledigheten ser ut i jul (om jag är ledig/om jag har jobb/vad) så åker jag till Gotland ett par dagar, tänkte jag. Mommohäng! Jag behöver det. Hon behöver det. Bara mysa och snacka skit och äta pizza. Eller ja, det är ju drömmen. Sistgång jag var där var hon mest upprörd och ledsen, och jag misstänker att det är så det kommer att bli nästa gång också. Det gör ju inget, jag vill åka dit ändå. Det är svårt när folk blir äldre. Det gör mig lite ont att hon ändras så mycket just nu. Jag älskar henne oavsett, men det är lättare när hon är glad och mysig än när hon gråter och har panik. Det är svårt det där, med kärlek. Men som sagt: Kan jag inte älska henne även nu förtjänar jag inte att älska henne alls.

Planerar att springa ikväll! Imorse när jag gick till jobbet spöregnade det, men nu skiner solen och folk ser allmänt mysiga ut när de passerar förbi utanför mina fönster. Jag tittar på löparkläder täckta av reflexer och drömmer om att kunna ta mig råd att köpa något som VERKLIGEN kommer att synas i höstmörkret. Vi får se. Lön på torsdag. Räkningar går först. …julklappar måste in någonstans där också.

Tisdag. Det är inte en lika bra dag som måndagar, men jag gillar’t ändå. Jag tenderar att tjata, men vad fint det är att ha distinkta veckodagar igen! Vad trött jag var på samma dag om och om igen. Sex månaders groundhog day, dit vill jag inte igen. Fick inte ens hänga med Bill Murray..!

Ha en fin dag! o/