En solig torsdag

Igår morse var det minusgrader. Idag …9º plus. K. Det är ju rimligt att det skall hoppa såhär markant fram och tillbaka..? Samtidigt som jag skriver detta ser jag en kille som passerar i jeans och t-shirt. Jag var ute med soporna förut och då hade jag tjockjackan på mig pga frusen zombie men alltSÅ. Det är fortfarande inte teeshirtväder wtf?!

ANYHOO.

Idag är det torsdag på riktigt! Det blev lite fika i samband med lunchen och jag är himla glad att jag åt en sallad. Jag vill inte ens ha fikabröd, man bara äter för att det liksom …finns där. Allt detta djäkla socker. Orka. Får se ifall jag springer ikväll eller om jag tar det imorgon dock — jag behöver diska och vi har lite grejer att fixa, så jag tror att ett springpass mitt i det tar lite för mycket tid från resterande. Jag slutar tidigt imorgon och bortsett från att jag skall in på stan en snabbis för ett ärende eller två så kommer jag ju att vara hemma i väldigt rimlig tid, så det finns gott om tid för springpass (och städ!) imorgon. Vi gör nog så, tror jag. Jag kan ta en promenad ikväll istället, om tid finnes. Promenad kräver inte en dusch och en period för att håret skall torka tillräckligt för att jag skall vilja lägga mig ;)

VAR TAR TIDEN VÄGEN, det är snart november? Skoja inte det var nyss februari och jag hade precis flyttat. För övrigt så har alla som gissat fortfarande fel; jag och Martin har fortfarande inte haft ett enda världskrig :) Vi går fortfarande bra ihop. Klart det finns småsaker man kan irritera sig på hos varandra, men så var det ju innan också. Det ingår när man är i förhållande med en person som inte är en karbonkopia av en själv — och för den delen hade jag nog irriterat mig på ett antal småsaker med mig själv också, lol.

Himla fint det där, att ha en stabil och jämlik relation där båda mår bra tillsammans :))

MEN VAD SKALL JAG KÖPA I JULKLAPP

Anyhoo. Ha en fin torsdag! Här skiner solen och livet är fint :D Krams!