Måndagstisdag

Den här tisdagen har varit en sådan där klassisk Måndag™ cirka redan från start. Roligaste var väl när alla telefoner slutade fungera samtidigt som internet lade ner — vilket är två av varandra oberoende leverantörer så det finns liksom ingen som helst rimlighet i det. Nu fungerar *det mesta*, men inte 3 av 4 simkort i lärarnas ipads. Detta trots att vi fått grönt ljus från vår leverantör att installera de nya simkorten och att allt skall vara Peachy Keen. Detta har resulterat i att alla hela tiden kommer till mig och beklagar att deras ipads inte fungerar. JAG VILL HJÄLPA MEN JAG VET INTE HUR. Jag må ha jobbat med teknisk support i typ tre år men nätverk har alltid varit varit ”öh jag vet inte offra en get i skymningen och snurra tre varv på pannan mot en stubbe vid midnatt” för mig. Martin är ju däremot djävligt skarp på det, men vi kan inte alla vara STJÄRNOR i den här familjen! :P

Satt en halvtimme i telefon med supportsnubbe från *internetleverantör* och det var ju ändå himla trevligt. Vi snackade lite om min tid på callcenter + hur mycket vi förväntar oss av våra datorer nuförtiden jämfört med Back in the Dayz och bondade lite över det under tiden vi väntade på att min KG*-laptop (*Known Good) skulle komma igång. Vi löste det, i alla fall. Woop!

Nu har jag ätit tårta och mår illa av socker, så det går ju bra för mitt lag idag som man säger. Skall nog ta en liten promenad när jag kommit hem ikväll och röra lite på mig, tror att lite frisk luft och en stunds promenad i backar nog får mig att må lite bättre. Socker, vilket skit alltså.

:P

OKEJ. Nu skall jag ringa en elev och se ifall hon vill vara Dagens Hjälte och flytta en lektion hon bokat, och sedan skall jag börja packa ihop lite för dagen. Det är strax under två timmar tills vi stänger så jag har ju lite sådant som skall fixas :) Imorgon blir det lite mer att göra på jobb eftersom vi skall förbereda inför morgonkvällens handledarutbildning för 20 personer. Ingen rast och ingen ro..! (det är så man får arbetsdagarna att gå fort :))

Ha en fin dag! o/

(PS sprang strax över 5km igår. Inte jättesnabb, men nöjd ändå. Jag skall se ifall jag kan hitta en gyllene medelväg mellan hastighet och längd, på något vi skall jag ju lyckas med min plan på 5k sub-30 innan nyår!)