Fuldjur, rödtjut och porrpodd

Måndagsdjuret!

Vilken himla fin helg det har varit, ändå! Eller ja, lördagen var bäst. Söndagen var helt okej. Fredagen …vi snackar inte om den. Jag var trött och hungrig. Lade mig tidigt. Ville inte göra något. Men i lördags, då kom ju Toro och Tim! Jag och Martin åkte in och mötte dem vid Centralen och sedan åkte vi spårvagn (”SPÅRVAGN!!!!”) till Naturhistoriska, himla fint museum det där! Efteråt åkte vi hem till oss efter en mindre kul lunch på grillen på Järntorget, och vi besökte och betygsatte ett par lekplatser i Surte innan det var dags att dricka lite vin och snacka skit och hålla femåringen underhållen (medelst Forza Horizon 4, YouTube och Netflix, det gick bra!) och plötsligt var kvällen slut.

Igår åkte jag in tillsammans med Toro och Tim och vi besökte Spårvägsmuséet, åt burgare på Burgersson och hängde sedan i Palmhuset i Trädgårdsföreningen tills det var dags för dem att åka till Lund och för mig att åka tillbaka till Surte.

Kvällen var lite sisådär, jag har en del stress att hantera kring ett projekt just nu men Martin är fin. Han hämtade mig vid datorn, satte mig vid TVn och klappade på mig medan vi såg senaste avsnittet av Lethal Weapon på Viasat. Har ni sett den serien? Den är verkligen bra! Jag har inte följt aktivt men det har varit svårt att undvika när Martin kollar och det går liksom inte att sluta titta om man väl börjar.

I ALLA FALL ha en bra måndag! Det har jag! Den började med senaste avsnittet av My Dad Wrote a Porno så jag har fulgarvat på tåg. SOM SIG BÖR.