Jag är inte död!

Jag lever! Jag har bara lite svårt att hinna/orka med att blogga när jag jobbar hela dagarna :) Med arbetstid mellan 10-18 så är jag seg när jag kommer hem, och vid 19 skall jag vissa dagar ut och springa så då blir det ÄNNU mindre datortid! Min plan för kvällen är dock att städa och få ordning i ”datorrummet” (dvs sovrummet) hemma så att jag har lite mer lust att sätta mig där om kvällarna ;)

Min plan för EFTERMIDDAGEN (dvs efter jag har slutat) är att gå och dricka två väldigt spännande öl med Eva. Vilken grej! Den ena är neongrön och den andra är klarblå, och de serveras på 300 meters avstånd :) Skall även försöka mig på att äta någonstans också, så får se ifall jag käkar på endera bar (Omnipollo vs. Brewer’s Bar) eller om jag käkar under min lilla mellanlandning i Nordstan. VI FÅR SE. Jag är hungrig redan nu, men det är typ tre timmar tills jag kan äta, ~ish.

Jag är, som ni såklart förstår, kvar på jobbet. Tvåveckorsviket har blivit lite mer än så, även fast jag fortfarande är på vikariat. Men ett JOBB, hörni! Vilken grej! Vi flyttade till ny lokal förra fredagen och sedan dess har jag byggt IKEA-möbler, försökt få undan gamla flyttlådor och försökt göra lite reda i all oordning och kaos. Det har gått bra, jag är numera utsett till IKEA-gudinna och bortsett från lite träningsvärk (???) i fingertopparna efter allt nypande i möbler så är allt bra :)

Det är höst, det är kallt, det är bra tillfälle för öl med en av de där bästa vännerna och nästa helg kommer Toro på besök! Imorgon tvättar jag och bäddar i sprillans nya lakan i sängen, på söndag blir det födelsedagsfika för mamma. Livet är himla fint, faktiskt :)

Jag skall försöka bli bättre på att blogga så fort jag har lite mer mysfaktor vid datorn hemma, men jag lovar inget – i vanlig ordning :)

Ha en fin helg!