Schmonsdag

Hej hopp, ett blogginlägg till!

Försöker relativt febrilt hitta något att ha på mig på Halloween eftersom det är en arbetsdag (onsdag), men hittar inget som passar min budget/faller inom ramarna för vad jag tycker skulle vara kul att klä ut mig till. I värsta fall har jag ju min klassiska Wednesday Addams-outfit, som är  både snygg och varm (så att jag sitter hela dagen och frysa eftersom jag är Den Mest Lättfrusna), och den kan även anpassas och göras lite Läskigare™ om man skulle ha lite mer gruesome smink, cirka. VI FÅR SE.

Jag hade velat åka till Dollar Store och införskaffa trams, men det ligger ju lite avsides. Får se ifall schemat kanske tillåter en liten utflykt med endera Martin eller Rigmor i dagarna — jag vill ju ha lite pumpor och döskallar och sådant att sätta upp i receptionen :)

Jag sprang i måndags i det värsta spöregnet i mannaminne, cirka. Dyngsur om fötterna, blöt genom jacka och hoodie och tröja — nöjd ändå! Jag springer inte så långt just nu (~4km) men jag är nöjd med hastigheten. Min plan är att lyckas ta åtminstone EN 5k sub-30 innan året är slut, och just nu är jag inte långt ifrån att nå den hastighet jag behöver hålla. Det känns bra! Funderar på att springa ett milslopp på dagen på nyårsafton. Det hade varit ett fint avslut på året :D Får se ifall jag får tummen ur och anmäler mig, jag har ju väldigt kompetenta kläder för vinterlöpning. Mitt största problem är väl mest ifall det finns vettig klädinlämning eller ej — efter avslutat lopp i förmodat minusgrader måste jag snabbt som fan få på mig torra, varma kläder om jag inte skall ta skada, för att låta väldigt dramatisk :D Förkylning på nyår är väl inte det hetaste man kan råka ut för, om vi säger så.

OKEJ HA EN BRA DAG HEJDÅ