Dagens Receptionist

KOLLA MIN FINA RECEPTIONSBLUS! Köpte den på H&M för en slight hunka (dvs nittinie spänn) och den känns sådär bra och receptionistig. Som jag! Woop!

Dag två på jobbet är avslutad! Jag är inte lika trött som igår, men ändå seg. Imorgon är det en fyratimmars arbetsdag, det kommer ju bara att SUSA förbi! Blir ingen direkt lunch men tänkte ta med en drickyoughurt och en banan. Efter jobb är jag ju bjuden på pannkakskalas med glass hos Rigmor, så liksom: Det kommer att fyllas med mat i min mage oavsett vad jag gör på lunchen :D

Jag trivs så himla bra?? Jag skojar inte ens. Det är bra lokaler, trevliga kunder, kul jobb, massa kul småpyssel, jag känner mig behövd, jätteschyssta kollegor, jag får lyssna på radio (woo Star.fm!) och liksom …ha ett jobb. Vilken grej. Jag har aldrig tagit för givet att ha ett jobb under mina tidigare anställningar, men gudars vad ödmjuk man blir inför faktumet att man har ett jobb när man gått som ett lik i sex månader och varit arbetslös. Verkligen.

Hann med första tåget efter jobb (det som går 18:24) och var hemma strax därefter. Martin körde igång tvätten men jag har hängt allt och skall strax gå ner och hämta. Medan tvätten …tvättat… så har jag sprungit lite. Det blev strax över 3 kilometer och jag var snabb. Det får duga. Jag har INGEN ANING ifall lördag blir det första Midnattsloppet jag inte klarar av att springa hela varvet runt eller inte, men jag tänker gå in i detta med ambitionen att lyckas. Tiden spelar ingen roll, det har varit Omständigheter™ kring det här loppet för mig (depression / plötsligt anställd) så jag är okej med att bara komma ut, egentligen. Förhoppningsvis är jag stolt över mig själv oavsett hur det går :)

Ha en fin kväll! <3