FÅR JAG SOVA NU

Vem är tröttast i världen? Men också glad? JAG!

Wow, vad seg man blir av att jobba 8 timmar när man gått arbetslös i 6 månader :D Men kul har det varit! Lite dötid pga NO INTERNETZ men det löste vi, och sedan hade jag mer att roa mig med. Så fort jag lär mig lite mer om dessa system så kan jag börja effektivisera och organisera saker, och det ser jag fram emot. Just nu är jag mest glad efter en trevlig första arbetsdag på nya jobbet <3

Jag kommer att sova gott i natt kan jag ju lova..! Haha, så trött. Så mycket intryck och nya människor och saker att hålla i skallen och överkomplicerade program som VERKLIGEN skulle kunna vara så mycket smidigare för alla. Håhå jaja :)

Efter jobbet tog jag spårvagn in till Nordstan, köpte ett par (3) nya toppar på H&M att ha på jobbet och mötte Alex för ett glas vin på John Scott’s. Himla bra avslut på dagen, faktiskt :)

Imorgon (kanske) skall jag åka in till stan och hämta ut mitt startkit till Midnattsloppet som jag eh tydligen skall springa på lördag. Say what? Just nu känner jag mig som en enormt otränad degklump men det löser sig väl. På något sätt. Jag får väl GÅ snabbt som fan annars?

8 timmar imorgon och sedan 4 timmar på fredag, sedan är första arbetsveckan avklarad. Yay!

Det var en kort uppdatering från en trött tjej. Nu skall jag nog sova! :P