Små steg

  • Sprang 3 kilometer på väg runt surtesjön förut. Det är en bra start. Sistgång jag försökte mig på att springa runt sjön klarade jag 1.6 kilometer. Nästa gång kanske jag klarar mer – eller mindre. Men det skall bli en nästa gång, det har jag bestämt.
  • Vad som ser ut som två intervjuer den här veckan. En imorgon, en på torsdag. Den på torsdag är just nu ”Kanske”, då den är avhängig på huruvida tjänsten jag söker faktiskt kommer att lysas eller inte. Båda låter kul. Vi får se. Jag vill inte hoppas för mycket, men jag håller ju ändå tummarna. Det bör ni också göra :)

Imorgon skall jag för övrigt vara barnvakt för de små grabbers. Jag fick prata med båda i telefon förut när Fredrik ringde; två gånger om, till och med! ”Skall du hämta mig på dagis imorgon? Jag bor i Göteborg. Är du kvar på jobbet nu?” Gullungar <3

Igår försvann vårt internet (och TV, så någon form av större problem — inte bara i vårt hem heller, utan i hela föreningen) och imorse var det tillbaka först vid nio. Jag var stressad över detta; det finns inte så mycket att göra om jag inte kan använda datorn för att söka jobb eller i värsta fall slöglo på TV. Trots att nätet (och tvn) kom tillbaka städade jag köket, tog en promenad, sprang lite runt sjön och körde en omgång tvätt. Och så två telefonsamtal från EVENTUELLA arbetsgivare på det. Idag har ändå varit bra.

Jag har dock fått magkatarr pga all stress kring alla turer runt De Jag Inte Vill Nämna Vid Namn men som borde vara de som står för att jag skall ha pengar just nu. Host. När allt är över och jag har fått vad jag borde få så kan jag vara lite mer öppen med det, men jag vill inte att det skall finnas något att googla på innan saker har löst sig.

Käkar Omeprazol igen, samma som sistgång jag hade magsår. Det hjälper, tror jag. Bra dagar hjälper också. Och Martins oändliga stöd. Helt otroligt hur fin han är, den där muppen jag bor ihop med <3

Men ja. Små steg. Vi börjar imorgon och ser var det bär hän.