Bilder på öl

…det KAN ha varit så att jag tog med mig mamma och gick tillbaka till NOBA igår igen :D Vi hade tänkt käka samma lax jag och Martin åt häromdagen, men den var slutsåld! Istället tog jag potatisgnocchi och mamma tog en toast skagen. Himla gott!

Vi drack lakritsöl (såklart… :D) och sedan tog jag in två olika sura som jag sneglat lite på i tisdags men aldrig beställde.

Mr. Blue – denna var lite för sötsliskig. Jag drack Mr. Blonde i tisdags och den var verkligen mycket bättre. Denna smakade bär på samma sätt som godis smakar bär, dvs sött, sliskigt och övermäktigt. Hade önskat att den vore lite friskare i smaken.

Piña Collaba av ”Örebench Bryggwarmers”, aka Örebro Brygghus och Benchwarmers ;) Den var helt okej, men inget jag kommer att dricka igen. Jag är väl inget jättefan av vare sig kokos eller ananas (i ÖL!) men det var kul att testa :D Den var åtminstone bättre än Mr. Blue..! :)

Såhär ser lakritsölen ut för er som är nyfikna, nu när jag ändå visat en massa annan öl ;)

Noir Nordique – aka ”Skrikande skabbig räv” om man får lyssna på Martin. DET ÄR EN KATT. lol :P

Skall strax äta lunch och sedan duscha, och sedan tar jag första bästa tåg in till stan för att hälsa på min bror och hans familj :) Har skaffat (och målat, i guld) skattkistor till pojkarna, får se ifall de blir uppskattade eller ej :)

Kom för övrigt ut och sprang mina 3 km igår, det var nästan EXAKT 3 km den slingan jag hade planerat :D Skall försöka göra bättre ifrån mig imorgon, men jag är glad att jag lyckades komma ut och röra på mig faktiskt.

Mamma kom med ett förslag om ett par lediga tjänster på skolan där hon jobbar så jag skall ringa rektorn på måndag (har han önskat) så får vi se vad det blir av det. Jobbet i sig låter väldigt intressant, så vi kan väl hålla tummarna pls? <3