En blöt kväll :)))

Vi hamnade ju alltså på NOBA här i Göteborg igår! Jag, Martin, Michaela och Jolt. Så HIMLA bra ställe? Maten var ruggigt bra, ölutbudet var överväldigande (LITEN del av deras sortiment avbildat här ovan, de hade cirka tre gånger så mycket öl i verkligheten) och riktigt bra stämning generellt.

Jag och Martin körde på ”Veckans hunka” som den här veckan var en sotad lax med potatis och lite primörer. Så himla prisvärt, ändå.

I ölväg drack jag lite allt möjligt (host bara sura host) men kvällens favorit var ju absolut Noir Nordique; en sur lakritsöl som var så sjukt välgjord och god. Wow.

Efter middagen åkte Martin hem (pga arbetsdag idag) och jag tog med mig Michaela och Jolt till Omnipollo :)

Alltid lika bra där. Den här kvällen hade de två sura på tapp, så jag drack dels en Omnipollo Sour Cherry Candy Popcorn Sour (yeesh vilket långt namn) och en Skogsbär från Morgondagens :)

DISCOÖL

Idag har jag ont i ryggen och försöker lyckas peppa mig själv att sticka ut och springa. Planen är ”Hellre kort än inget alls” och jag har redan bestämt VAR jag skall springa (bort till IP och tillbaka, ~3 km) men JAG SKALL BARA… -_-

Vi får se.

Ikväll blir det häng med mamma :)

Ha en bra dag!