1361

Jag …vet väl inte direkt hur jag skall få min skitstora, tunga resväska till mommo imorgon. Jag har inte råd med en taxi. Jag hade tänkt gå (~6 kilometer) men vi får se. Blir det för tungt får jag ta en taxi trots att ekonomin är skit just nu. Hur skit, undrar ni? ”Jag får inga pengar från En Viss Instans förrän i oktober ifall jag inte kan få dem att inse att de har läst fel” skit. Jag är stressad. Jag har gråtit. Martin kom hem och jag satt och bölade vid datorn men som vanligt fick han mig att känna mig trygg och våga hoppas på lite ljus i slutet av tunneln trots allt. Vi löser det på måndag. Det löser sig, på något sätt.

Men min väska är packad. Den här biljetten är köpt sedan länge och går inte att sälja tillbaka, så jag tänker banne mig åka till Gotland och HA KUL trots att det gnager på mitt bankkonto. Jag hade tänkt köpa tyg men jag får hålla mig till att titta, och köpa när jag har en inkomst sedan. Jag har ingen stress i att sy; det jag vill ha är till lajv som är om ett men förmodligen två år, tidigast. Det finns all tid i världen. Det enda jag vet att jag faktiskt vill (och kommer..!) att köpa är en klädhållarnål (kan man kalla det det?) för att hålla kjolarna uppe. Jag har hittat ett par på Etsy som jag är sugen på, vi får se ifall jag hittar ett bättre alternativ på medeltidsmarknaden.

Minns ni när marknaden bara hölls under de två söndagarna..? Nu är den hela veckan. Mycket mindre stress när man vill handla! :)

Jag sprang igår kväll. Det blev bara 3,5 kilometer — jag försökte springa snabbt och tog ut mig alldeles för mycket. Det är okej. Jag är glad för att jag sprang. Har med mig två ombyten med kläder till Gotland och i värsta fall kan jag tvätta hos mommo ifall jag vill springa MER. Nästa helg springer jag Ale Trail Race. Fun fact: Av 116 intresserade är jag den enda som klickat ”Attending” på eventet :D JAG KANSKE ÄR DEN ENDA SOM SPRINGER. Inte så troligt, men jag fnissar lite åt det ändå.

Just nu behöver jag få fnissa åt fåniga småsaker. Det hjälper mig att hålla det stora gnagmonstret på håll.

OBVS kommer jag inte att blogga förrän TIDIGAST torsdag när jag är hemma. Eventuellt postar jag något på instagram (@voodoobunny) men eh det märker vi. Annars får ni ha en fin vecka så hörs vi när jag har medeltidat färdigt. Kram på er! (och håll tummarna för mig på måndag, snälla — jag måste ringa minst ett jobbigt samtal och jag vill gråta igen bara jag tänker på det)