Gårdagen i bilder

Mötte upp med Martin på ett väldigt trevligt sushihak som låg precis mitt emot Musikens Hus i Majorna. Majorna är för övrigt ett ord som låter helt annorlunda när jag slaktar det med min gotländska; ”Majarna”

Jag hade först tänkt åka hemom innan jag skulle vidare till mamma, men hon var hemma tidigt och tyckte att jag skulle komma och hänga på deras balkong. KEJRÅ. Vi hängde på balkongen, tog en promenad så att jag fick soleld på ena axeln och sedan försvann mina solglasögon på Systembolaget. Sedan gick vi tillbaka hem och åt TACOS.

VÄRLDENS starkaste vitlökssås, cirka. Tror fan att jag fortfarande rapar vitlök ett dygn senare… Gott var det i alla fall!

Vi drack också upp mammas Flower Power Sour eftersom hon vill komma igång mer med suröl. Hon tyckte att den var okej men inte så god till tacos. Jag propagerade lite för Spikes Burger Beer/APA och hon höll med.

Efter middagen så satte vi oss på balkongen igen, som den här gången var i skugga. Vi drack (mojito för mig, fulöl för mamma) och filosoferade över varför polishelikoptern cirkulerade över Mölndal i typ tjugofem minuter (vi vet varför nu) och plötsligt var klockan halv nio och öh det är nog dags för mig att börja ta mig hemåt?

(behöver akut fixa naglarna men skit i det nu)

(denna är för övrigt FÖRVÅNANSVÄRT bra för att vara en fucking burkläskdrink med Captain Morgan i alltså)

Jag var sist kvar på bussen hela vägen till ändstation (Heden) så när jag gick av så ropade jag HEJDÅ och vinkade glatt. Busschauffören vinkade glatt tillbaka! :)

Var hemma vid halv tio så det var inte alls så farligt. Igår var en bra dag! Jag var out and about hela dagen och fick umgåsa både med Martin OCH mamma! Nöjd!

Idag har jag färgat håret och fixat. Åkte in på stan en snabbis och hämtade vinet jag beställt till Systembolaget (och fick demonstrera hur appen Living Wines fungerar ihop med 19 Crimes-flaskorna) och sedan åkte jag hem igen. Nu är klockan halv nio och om cirka en halvtimme tänkte jag sticka ut och springa :)

Imorgon skall jag packa, hjälpa Ölof med CV, tvätta och säkert tusen andra grejer, men på kvällen blir det bara soffhäng med Martin. Och vi skall äta oxfilé! Det ni!

Ha en fin kväll <3