AJtcho!

Det kändes så bra att springa igår att jag sprang idag också! …och jag tänker springa på söndag igen! :D (c25k w1r2 gick också riktigt bra, jag är nöjd!)

Jag lyckades knixa till mitt bäcken igår dock — jag halkade till i gruset på väg ut så att jag rörde kroppen i en dum vinkel och sedan dess är jag stel och öm i bäckenet. KUL. För det mesta märks det ju inte ens av, men tips från coachen är alltså att INTE NYSA när man har ont i bäckenet lol aj.

Igår åkte vi och handlade kött till ikväll på en gård i Kungälv som föder upp, slaktar och säljer eget. Vi har höga förväntningar på ryggbiffen vi köpte! Ett kilo ryggbiff för strax över 200:-? Det är ju ett kap!

Martin gjorde varma mackor med baconstuvning åt oss igår och medan vi åt tittade vi på filmen Eddie the Eagle och alltså SE DEN. Jag skojar inte ens! Den är baserad på en sann historia (och viss footage ur filmen är ”verklig”), den är väldigt välspelad och den är både rolig OCH sådär mysbra. Gav den en tia på IMDB, jag är nöjd :)) Tipsade mamma om den och hon kommer ju ihåg den riktige Eddie the Eagle. Det gör Martin också. Det är bara jag som var lite för ung, tydligen ;)

Jag är för övrigt så sjukt nöjd med solskenet?? Det gör inte ens något att det är kallt ute, det är så himla fint att titta ut i ljuset och bara få mysa och vara nöjd över våren som ändå närmar sig med stormsteg. Ryktet säger minusgrader hela helgen men solen kan ju skina ändå! Jag skall åka med mamma och Janne och heja på när de spelar bowling imorgon, apropå helgen.

Annars har jag inte så mycket att säga just nu. Jag håller på att tvätta och skall strax ta disken — jag skall bara lyssna färdigt på senaste skivan av Decemberists först! :D

Ha en fortsatt fin fredag hörni <3 Njut av solen om ni ser den!