Det är en GAMMAL bild ifall ni inte förstår det själva :D

Idag sken solen när jag sprang! Himla bra grej, faktiskt :D

Tog hem Fitness22’s C25k-app häromdagen och invigde den idag. Det gick bra! Intervallerna idag kändes bättre än när jag försökte freestyla nu häromsistens, och jag ser redan fram emot nästa löppass (som jag just nu finurlar på borde ske imorgon :))

Efter jag sprungit färdigt fick jag lite feeling och gick hela Surtevarvet runt. Jag hade nästan 17k steg efter gårdagen så jag känner att jag gärna velat köra en streak på steg. Just nu har jag nästan 10k för idag, så jag är väldigt motiverad att ta en promenad senare i eftermiddag/kväll för att komma upp i de där 15k jag så gärna vill uppnå varje dag. Woop! Kan jag kanske lyckas imorgon också? Vi får se! Fortsättning följer, som man säger :)

Jag har strax tvättid och just nu planerar vi att besöka en gårdsbutik när Martin kommer från jobbet senare i eftermiddag. Kött! Bra grej inför helgen, faktiskt.

OM EN VECKA (typ) KOMMER TORO! Peppen är skyhög! :D Nu har vi ju faktiskt inte setts på 1,5 månad, så det är banne mig hög tid för lite bästishäng då faktiskt. Ja. Fördelen är ju också att vi båda två är väldigt överens om det också – att vi måste umgåsa, alltså. WHICH REMINDS ME att jag skall boka bord på Steampunkbaren för oss så att vi kan äta god mat och dricka snajdiga drinkar :D

Jag tänkte ägna eftermiddagen (mellan tvättspring) åt att försöka fixa mitt CV också. Jag har ett jobb jag verkligen vill söka så jag behöver ju få tummen ur och ordna detta nu.

Ha en fin torsdag! Krams! :)